2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná znovu padla, tentokrát ji skolil Pavlíkov


Branky


20. R. Grill , 41. R. Grill - 30. A. Bureš , 36. T. Kindl , 48. L. Polcar
10

Ať už je konec. Přesně tohle si říkají v Lužné, kde vyhlíží konec podzimní části. Spartě se vůbec nedaří a jak říká trenér Adam Špička, tým má na sobě deku. Toho využil Pavlíkov, který na tom také nebyl ideálně, ale postupně se rozjíždí a sbírá body. Další tři přidal právě v Lužné, kde se ale výhra nerodila vůbec snadno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Adam Špička, trenér: Máme na sobě deku, hrajeme hodně pod naše možnosti a máme na to být v tabulce úplně někde jinde. Všichni si přejeme, ať už je konec podzimu. Pořádně potrénujeme a hlavně se musíme srovnat v hlavě. Čeká nás poslední zápas v Roztokách a ten už musíme zvládnout.

SK Pavlíkov
Lukáš Polcar, záložník: Po počátečním oťukávání a nepřesné hře na obou stranách to byl soupeř, kdo první skóroval a potrestal tak náš nedůraz v pokutovém území. Nám se podařilo v krátkém časovém intervalu výsledek zápasu otočit v náš prospěch. Bohužel jsme ještě do poločasu nabídli Lužné vyrovnání a tak se šlo do kabin za stavu 2:2. Do druhé poloviny jsme vstoupili lépe a aktivněji. Vstřelili jsme vítěznou trefu a vypracovali si ještě šance, které jsme ale bohužel neproměnili. To nás mohlo mrzet poté, co soupeř v závěru zápasu nastřelil tyč naší branky. Podle mě ale máme zasloužené body za výkon a předvedenou hru.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Staněk [-] - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] , F. Hornof [-] , K. Gjorgjiev [-] (68. J. Kolínský [-] ) , J. Špička [-] (85. J. Lebeda [-] ) , R. Grill [-] (79. V. Svoboda [-] ) , J. Amler [-] , J. Staněk [-] , A. Chrástek [-] , D. Vejvoda [-]

SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - T. Kindl [-] (75. J. Erben [-] ) , A. Bureš [-] , D. Řezáč [-] , L. Hupka [-] (69. O. Kraus [-] ) , O. Polcar [-] , Š. Procházka [-] (90. L. Pyskatý [-] ) , P. Chytrý [-] , L. Polcar [-] (85. F. Zaspal [-] ) , J. Jiřík [-] , O. Vávra [-]

ŽK: 76. D. Vejvoda - 39. Š. Procházka .
Hráči zápasu: R. Grill - T. Kindl , P. Chytrý , Š. Procházka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POLÍVKA Zdeněk, BROUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Melč
Tip experta: výhra domácích

Dvě mužstva, kterým se oproti minulé sezoně moc nedaří. Bude to vyrovnaný zápas. Lužná využije domácího prostředí a nakonec zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:27
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:38

Tip: výhra domácích