2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zuska hattrickem sestřelil Kněževes


Branky


35. R. Čihař , 61. T. Šíma - 26. F. Houda , 43. V. Zuska , 72. V. Zuska , 81. V. Zuska
14

Na závěr podzimní části byl na programu sobotního dne také zajímavý zápas mezi Kněževsí a Janovem. Oba týmy se chtěly s první částí sezony rozloučit vítězně a udělat si pořádnou žízeň na dokopnou. O něco lépe se to podařilo hostujícímu Sokolu, který dotáhl k vítězství hattrickem skvělý Václav Zuska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

V prvním poločase byl více nebezpečný janovský celek, který se dostával do šancí a kněževeská defenziva v čele s netradičním brankářem Plačkem se musela mít na pozoru. Domácímu celku se tolik dopředu nedařilo a proti mladšímu týmu soupeře se tolik neprosazoval. První branka padla ve 26. minutě, když si na centr Klouba naskočil Houda a potvrdil, že zisk ocenění hráče z minulého kola nebyl náhodou - 0:1.

 

Zkušený domácí celek našel po půl hodině hry odpověď. Vrábík poslal rohlíček za obranu, kde vše stojící zboural Šíma a připravil palebnou pozici pro Miksu, jehož nebezpečnou střelu skvěle zlikvidoval brankář Melč. Míč ale vyrazil pouze do míst, kde byl v náběhu s gólovou dorážkou připraven R. Čihař - 1:1. Janov si vzal ale do kabiny těsné vedení zpátky. Přímý kop do šestnáctky letěl na Zusku, který podržel na zádech bránícího hráče, míč mu zůstal u nohy a mohl se zeptat bezmocného Plačka, kam to chce uklidit - 1:2.

Z útočníka gólmanem

Kněževes se chtěla vrátit do zápasu vyrovnávací brankou, pootevřela zadní vrátka a kýžená vyrovnávací branka přišla krátce po hodině hry. Svůj důraz prodal Šíma a mohlo se začít od nuly - 2:2. Ihned po inkasované brance musel nuceně z branky Melč, jehož nahradil jinak zabiják v útoku Konvalinka. Ani to Sokol ale neoslabilo a přišla Zuskova chvíle. Velezkušený fotbalista byl při chuti a v 72. minutě vrátil svému týmu vedení - 2:3. Konvalinka musel své umění ukázat i v brance, když se dostal ke dvěma těžkým zákrokům, které ale zvládl.

 

Domácí věděli, že jim nezbývá moc času a veškerou svou snahu vrhli do útoku. Janovu ale otevřená zadní vrátka velmi chutnala. Roubík posunul míč ze středu hřiště do pravé strany na Zusku, ten si navedl míč na levačku a krásným obstřelem přiblížil na začátku poslední desetiminutovky svůj tým k vítězství - 2:4. Kněževes se na žádné drama nezmohla, a tak přenechala veškeré body svému soupeři, který se s podzimem rozloučil po dobrém výkonu vítězstvím.

 

Galerie od Štefana Ferencze, Lukáše Ilberga a od Davida Svobody. Foto posledně jmenovaného si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Pavel Čihař, obránce: Hra byla vyrovnaná. První poločas byl Janov herně lepší a vytvářel si více šancí. V druhé polovině jsme vše vsadili na hru více dopředu a chtěli jsme zápas otočit v náš prospěch. To se bohužel nepodařilo a Janov těžil z brejků, které proměňoval.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas jsme zvládli dobře, byl pro nás dost důležitý a na jaro to máme dobře rozehrané. Soupeři se dvakrát podařilo vyrovnat a za stavu 2:2 musel do branky nastoupit Konvalinka. I tak se nám díky Zuskovi podařilo dát další dva góly a zápas vyhrát.



Sestavy


FK Kněževes
J. Plaček [-] - T. Šíma [-] , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , M. Šefara [-] (43. J. Žemlička [-] ) , P. Čihař [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] (61. J. Koukal [-] ) - J. Kloub [-] , R. Konvalinka [-] , J. Linc [-] (88. J. Koukal [-] ) , L. Roubík [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , T. Kačírek [-] , M. Amler [-] , A. Alijevič [-] , V. Zuska [-]

ŽK: 33. J. Kříž , 77. L. Fiška - 36. M. Amler , 48. A. Alijevič .
Hráči zápasu: V. Zuska , R. Konvalinka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KYNCL Václav (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 08:32
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: remíza

Šlágr kola. U Kněževsi bude velmi záležet, zda bude Šíma k dispozici. Janov má sám o sobě velmi běhavý tým s mozkem Roubíkem. Mohlo by jít o skvělý zápas s konečnou remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích