A. Fila 47.
A. Fila 78.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

18.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, SESTŘIH, ROZHOVOR: Rosice na úvod porazily Blansko


Branky


47. A. Fila , 78. A. Fila
12

V 18. kole MSFL ligy hned v úvodním utkání se Rosicím zadařilo, doma přivítaly Blansko a s výsledkem mohly být více než spokojeni. Trenérský štáb Blanska postrádal z důvodu zranění Holmana, Feika, Jaroše a Šedivého, připravena byla naopak staronová posila v podobě Simona Studeného

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První šanci utkání měli fotbalisté Blanska. Sedlák přesprintoval stopera Buchtu a jeho nebezpečnou střelu levačkou uvnitř vápna vytáhl Jágrik na roh. Rosice odpověděli velkou šancí ve 14. minutě. Po narážečce na hranici vápna se před Kubicou zjevil osamocený domácí útočník, blanenský brankář ovšem střelu k bližší tyči výborným zákrokem zneškodnil. Minutu nato se Kamenský dostal k míči na hranici penaltového puntíku po přihrávce Jambora, střela byla ale zablokována. Ve 25. minutě se po pěkné kombinaci a přihrávce Rajčince hnal do šance Sedlák, střela zpoza vápna však cíl nenašla. Šance se střídaly na obou stranách a o další minutu později měli nadějnou příležitost zase domácí, Kubica opět dobře zakročil. Ve 34. minutě Kamenský vysunul na levé straně Gimsaye, brankář Jágrik proti němu ukvapeně vyběhl, ke smůle blanenských ale nigerijský záložník volil namísto střely přihrávku, kterou obrana Rosic odklidila do bezpečí. Ve 38. minutě Gimsay centroval do pokutového území na Rajčince, tomu se ve slibné pozici zakončit nepodařilo a odražený míč napálil nad branku Jambor. Těsně před odchodem do kabin Kubica kryl nebezpečnou přihrávku pod sebe na osamoceného hráče Rosic. První poločas tedy branku nenabídl.

Dvě asistence konstrukce

Prakticky ihned po změně stran Rosice udeřily. Blanenští ztratili míč na vlastní polovině hřiště, centr z levé strany našel Adama Filu a ten z otočky s přispěním levé tyče otevřel skóre – 1:0. V 54. minutě po centru Novotného mířil hlavou těsně mimo David Moučka. Blanenští se snažili s nepříznivým stavem něco dělat, ale naráželi na dobře fungující obranu Rosic. V 68. minutě proletěla střela Koláčného těsně vedle pravé šibenice. V 78. minutě se domácí radovali podruhé. Po odkopu z obranné poloviny Rosic se míče zmocnil útočník Fila, vyzrál na dva blanenské obránce a svůj únik z téměř poloviny hřiště zakončil nechytatelně opět s přispěním levé tyče – 2:0. Blansko nedokázalo najít cestu k brance soupeře a ve druhém poločase si tak žádnou větší šanci nevypracovalo. V 80. minutě se nádhernou střelou z přímého kopu prezentoval Adeshina a míč orazítkoval břevno. Stejný hráč zkoušel své střelecké štěstí i v poslední minutě, pokusem z úhlu ovšem neuspěl.

 

Sestřih 

 

 

Rozhovor s trenérem 

 

 

 

 

Zdroj: FK Blansko 



Sestavy


FC Slovan Rosice
A. Jágrik [-] - P. Goj [-] (91. K. Kulík [-] ) , S. Charles [-] (75. A. Adeshina [-] ) , F. Němeček [-] , M. Novotný [-] , D. Moučka [-] (88. D. Trtek [-] ) , A. Fila [-] (88. E. Sedláček [-] ) , J. Koláčný [-] (75. M. Kršák [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , T. Zezula [-]

FK Blansko
D. Kubica [-] - O. Porč [-] , T. Chyla [-] , T. Černý [-] , M. Kamenský [-] - M. Sedlák [-] , F. Smrčka [-] - R. Rajčinec [-] (80. F. Kocůrek [-] ) , J. Tulaydan [-] , M. Gimsay [-] (80. J. Novák [-] ) , D. Jambor [-] (50. S. Studený [-] )

ŽK: 10. P. Novák , 42. S. Charles , 57. D. Moučka - 10. T. Chyla , 70. M. Gimsay .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Tomanec Josef - SVOBODA Tomáš, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Marko Kilibarda
Tip experta: výhra domácích

U tohoto zápasu Marko tipuje výhru domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Blansko si z prvního venkovního utkání odveze všechny body!

Tip: výhra domácích