D. Frébort 82. (vl.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

19.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/SESTŘIH: Lipina si prohrála utkání sama


Branky


82. D. Frébort (vl.) - 48. L. Vychodil , 57. T. Weber
10

V 19. Kole přivítal Frýdek Místek na své půdě Zlínsko. Tým Roberta Pištěka si chtěl napravit chuť po úvodní remíze z derby proti Frýdlantu, kde mohli frýdečtí určitě získat víc než jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance a zákrok na čáře

Už v páté minutě Neumann z první narazil do běhu Michlíkovi, který uvnitř vápna našel přízemní přihrávkou Rubého, ale jeho zakončení zamířilo trestuhodně pouze nad svatyni Kaliny. O deset minut později se Hykel prodral středem pole a po několika přihrávkách se ocitl v šestnáctce Gorčica, ovšem jeho zakončení rovněž zamířilo vedle. Ve 26. minutě poprvé zahrozili hosté. Centr z levé strany skončil na hlavě Jovanoviče, který překonal boxujícího Lasáka, ale Bialek odkopl míč na brankové čáře. Vzápětí měli příležitost opět Válcovny. Přízemní centr Velnera se snažil nasměrovat do brány Bitta, ovšem míč skončil vedle levé tyče. První poločas tak přes několik vyložených šancí branku nenabídl.

Vlastní gól a gól z ofsajdu

Vstup do druhého poločasu se Zlínsku podařil na jedničku. Ve 48. minutě centr Kama přelétl oba stopery a zakončující Lukáš Vychodil prostřelil vše co mu stálo v cestě - 0:1. O devět minut později bylo ještě hůř. Zlínsko získalo míč po rohovém kopu Válcoven a díky efektivnímu brejku poslal hosty do dvoubrankového vedení Tomáš Weber. Po hodině hry pálil uvnitř vápna znovu Gorčica, ale opět mimo svatyni Kaliny. 80. minuta mohla přinést snížení brankového stavu. Rubý se totiž dostal z propasti soupeřovy obrany, ale svůj střelecký pokus v oblasti pokutového puntíku poslal jen do horní tyče. Hned posléze mohl definitivně potvrdit tři body hostům Weber, ale Massaniec vyhlavičkoval jeho střelu. V 82. minutě se Frýdeckomístečtí konečně dočkali. Gorčicův centr si srazil do vlastní kasy Daniel Frébort - 1:2. Ke konci utkání už hrála Lipina vabank a tak se v 90. minutě řítil zcela sám na bránu Weber, ovšem Obuch napravil svou chybnou přihrávku a čistým zákrokem zastavil soupeře. V samotném závěru Velnerův centr prodloužil Bitta a Rubý z bezprostřední blízkosti zakončil za záda Kaliny, ovšem pomezní rozhodčí odmával ofsajd.

 



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Trenér Robert Pištěk: „Fotbal nemá logiku. Se vší úctou ke Zlínsku, jediným soupeřem jsme si byli my sami a to tím, že neproměňujeme vyložené šance. Zejména v prvním poločase jsme v této dovednosti opět zklamali a to je dnes bohužel největší rozdíl mezi námi a soupeři. Soupeř je schopen dát ze tří šancí dva góly, my žádný. Je to ale pouze otázka hlavy, je třeba aby se kluci při zakončení zklidnili a pracovali stejně tvrdě jako doteď. Jsme na správné cestě, ale fotbal je pouze o gólech, tak to je.“




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
K. Lasák [-] - P. Rubý [-] , A. Gorčica [-] , T. Hykel [-] (61. T. Janjuš [-] ) , D. Bialek [-] (70. M. Obuch [-] ) , M. Bitta [-] , M. Neumann [-] (61. A. Imider [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , K. Michlík [-] (84. T. Kohut [-] ) , R. Coufal [-]

FC Zlínsko
M. Kalina [-] - V. Jovanovič [-] , O. Pernatskyi [-] , M. Krakovčík [-] , J. Kuběna [-] , D. Frébort [-] (87. A. Sekulič [-] ) , T. Weber [-] , S. Kam [-] , L. Vychodil [-] (73. V. Waclawik [-] ) , T. Slovák [-] , G. Dano [-]

ŽK: 59. D. Bialek , 89. M. Bitta - 16. M. Krakovčík , 18. V. Jovanovič , 34. G. Dano , 92. M. Kalina .
Počet diváků: 309. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - KOLÁŘ Jaroslav, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Frýdek hraje druhé domácí utkání po sobě, i přes červenou kartu Frýdlantu se nakonec výhra nekonala a derby opět zůstalo bez vítěze. V utkání proti Zlínsku, které zaváhalo doma proti Startu Brno budou chtít hosté určitě odčinit prohru, ale viděl bych to spíše opět na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích