1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

20.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slovácka doma uhrála bod


Branky


9

Ve 20. kole přivítalo Slovácko doma rezervu Baníku. První poločas nepřinesl nic výrazného, kdežto druhá půle už nabídla drama!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Domácí v reprezentační pauze využili dvou služeb hráčů ligového kádru a jeden z nich - Kvasina - z velkého vápna přestřelil.

Pak přišly momenty Baníku: nejprve střílel vedle Drozd a v závěru půle se vyznamenal brankář Fryšták.

 

Gól z ofsajdu

Ve druhém poločase měl znovu šanci Baník, ale po standardní situaci se z nadějné pozice skóroval nepovedlo. Dokázal to až Samuel, kterému vedoucí branku přichystal střídající a aktivně hrající Kilibarda hezkou individuální akcí po pravé straně. Jenomže prakticky z protiútoku měli domácí roh a míč se po sérii odrazů dostal až ke Kratochvílovi, který vyrovnal. Slovácko v nastavení dokonce podruhé překonalo Markoviče, ale branka neplatila kvůli faulu domácího hráče.

 



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Trenér Josef Dvorník: “Bezprostředně po utkání cítíme trošičku zklamání. V podstatě hned po vedoucím gólu nám tam propadl po rohu míč a soupeř vyrovnal. To by se nám stávat nemělo. Naše strategie byla taková, nasadit rychlostní typy až do průběhu utkání. A myslím, ze ten plán vycházel, protože Šudák, hlavně Kilibarda i Fadairo to hodně oživili a po výborné akci Kilibardy jsme dali i gól. Když to vezmu celkově, byl to vyrovnaný zápas, měli jsme tam ještě nějaké ošemetné situace, ale to i soupeř. Byl těžší terén, my byli ti, kdo chtěli tvořit, takže to svědčilo spíše soupeři, který nakopával. Ale na to se nechci vymlouvat. Je to plusový bod z venku. Slovácko je kvalitní soupeř, který nepatří tam, kde je momentálně, a půjde nahoru. Soutěž je dlouhodobá a věřím, ze příště doma proti Rosicím získáme tři body.”



Sestavy


1. FC Slovácko B
T. Fryšták [-] - V. Bartoš [-] , M. Kvasina [-] , A. Onuoha [-] , T. Koryčan [-] (46. D. Okoromi [-] ) , B. Milanov [-] (66. F. Janečka [-] ) , M. Novák [-] (92. K. Akumagoa [-] ) , Š. Břečka [-] , D. Holásek [-] , A. Kočí [-] , D. Kim [-] (60. D. Kratochvíla [-] )

FC Baník Ostrava B
J. Markovič [-] - E. Aririerisim [-] , M. Málek [-] (60. R. Šudák [-] ) , Z. Říha [-] , O. Chvěja [-] (72. D. Fadairo [-] ) , D. Kašpárek [-] , J. Drozd [-] (72. M. Kilibarda [-] ) , D. Holaň [-] , . Ferreira [-] , S. Muhammed [-] , T. Sirotek [-]

ŽK: 17. D. Holásek , 56. D. Kim , 74. D. Okoromi , 93. M. Kvasina - 85. T. Sirotek , 86. R. Šudák .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - TOMANEC Josef, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Adam Fila
Tip experta: výhra hostů

Slovácko B - Baník B ... výhra béčka Baníku, který útočí na postup a taky jejich sestava tomu odpovídá. Velký favorit na postup si tento zápas pohlídá a vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Baník vyhraje druhé jarní utkání za sebou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů