2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

23.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oceláři si poradili s rezervou Zlína


Branky


11

Trenér Třince Tomáš Hejdušek sáhl do sestavy. Do brány se vrátil Jiří Adamuška, od první minuty poprvé vyběhl záložník Aliyu Yakubu a od začátku nastoupil také Pavel Bartůněk. Posledně jmenovaný fotbalista se však po několika minutách zranil, takže kouč musel znovu upravit složení mužstva. Pozici středního záložníka svěřil Martinu Samiecovi, který se na hřiště vrátil zhruba po dvou měsících.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokusy mladých ševců

Jako první zahrozil Yakubu, ovšem míč po jeho střele minul vzdálenější tyč. Hra byla zpočátku vcelku vyrovnaná, hrálo se bez většího vzruchu před oběma brankami. Pak zazlobili mladí Ševci, domácí se ubránili za cenu rohového kopu. Později brankář Adamuška výborně zmenšil střelecký úhel kapitánovi Kulíškovi a nepřišel si na něho ani Ndiaye. Třinečtí fotbalisté měli blízko k vedoucí brance hned několikrát. Dedičovu střelu zablokoval jeden ze zadáků a když to vzápětí zkusil Samiec, jeden z obránců jeho pokus ke vzdálenější tyči vyhlavičkoval. Posléze se do zakončení opět dostal Dedič, ovšem ani tentokrát ukazatel skóre nerozhýbal

Fantastický vstup do druhého poločasu

Pět minut po změně stran se už třinečtí fotbalisté radovali. Rohový kop hosté ještě stačili odvrátit, ale pak se míč dostal k Zinhasovićovi, ten odcentroval a René Dedič hlavičkou k tyči otevřel skóre – 1:0. Hosté se z rány ještě ani nestačili vzpamatovat, když Yakubu skvěle vysunul Lukáše Ciencialu a ten svůj výpad ozdobil precizním zakončením – 2:0. V závěrečné půlhodině třinečtí fotbalisté svůj náskok kontrolovali. Soupeře nepustili do žádné šance a sami mohli ještě několikrát skórovat. Holíkovu tvrdou střelu k tyči vyrazil brankář, Dedičova hlavička se mezi tři tyče nevešla a střela střídajícího Clementa neměla potřebnou razanci.



Ohlasy k zápasu


FK Fotbal Třinec
Trenér Tomáš Hejdušek: „Museli jsme sáhnout do sestavy, místo Machuči s Bolfem, kteří odehráli skoro všechno, nastoupili Szewieczek s Bartůňkem. Ten měl problém se svalem, a tak šel do hry Samiec, který byl delší dobu zraněný. Už v prvním poločase jsme měli tři šance, na začátku druhého poločasu jsme zápas rozhodli. V šesti zápasech jsme dostali jeden gól, což už asi není náhoda. Za defenzívu kluky chválím, celkově jsem na ně pyšný.“

FC TRINITY Zlín B
Trenér David Hubáček: „První poločas byl z naší stany herně lepší. Byli jsme víc na balonu, tlačili se dopředu. Domácí spoléhali spíše na brejky. Zatímco my jsme měli jednu nebo dvě šance, které jsme nevyřešili dobře, soupeř neměl vůbec nic,“ „Na to, jak jsme měli hru pod kontrolou, tak jsme si vytvořili málo šanci. V útočné fázi jsme nebyli dobří,“



Sestavy


FK Fotbal Třinec
J. Adamuška [-] - L. Cienciala [-] , L. Dadak [-] , R. Dedič [-] (85. C. Clement [-] ) , T. Omasta [-] , P. Bartůněk [-] (11. M. Samiec [-] ) , M. Szewieczek [-] (65. D. Konečný [-] ) , S. Orság [-] , N. Zinhasovič [-] , L. Holík [-] , A. Yakubu [-] (85. I. Ayoola [-] )

FC TRINITY Zlín B
E. Slezák [-] - P. Hönig [-] , M. Slouk [-] , Š. Polášek [-] (84. M. Hartman [-] ) , F. Jura [-] , R. Hamalčík [-] (62. D. Červinka [-] ) , M. Švach [-] (84. A. Číž [-] ) , E. Ndiaye [-] , P. Kulíšek [-] , L. Bobčík [-] , R. Ovesný [-] (62. T. Zábojník [-] )

ŽK: 76. D. Konečný - 40. L. Bobčík .
Počet diváků: 276. Rozhodčí: Lukašík Petr - VEJTASA Simon, MALÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Jan Holzer
Tip experta: výhra domácích

Doma to zvladnou, mají silu, budou stoupat tabulkou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Třinec se střelecky trápí, přestože do jara vstoupil skvěle, tentokrát vyhraje možná i velkým výsledkem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích