1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:30

23.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zranění navrátilce a napadení fanoušků


Branky


11

Utkání se odehrálo na pěkném stadionu se skvělou atmosférou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Utkání opět přihlížel hojný počet fanoušků domácího celku a to přes třista diváků. Do sestavy se po zranění vrátil útočník Lukáš Rogožan. Od začátku utkání bylo hostům jasné, že je nečeká nic lehkého. Hned v 17. minutě vinou zranění odstoupil ze hry právě navrátilec do sestavy Lukáš Rogožan, kterého nahradil Simon Vantuch. Trenér Ondrůšek oceňoval bojovnost svých svěřenců, jeho tým mohl jít v první půli do vedení, Červenka, Votava ani Mančík ale velmi dobré příležitosti neproměnili. Hosté odpověděli dorážkou Drenky vedle a hlavičkou Dudy po rohu mimo. První poločas skončil bez branek, celkově první půle ani nic výrazného nenabídla.

Vyrovnání ke konci

Trenér Ondrůšek před druhou půlí stáhl Červenku, jelikož se bál vyloučení. Do druhého poločasu udělal i trenér Frimmel jednu změnu Stropsa nahradil na hřišti Kalába. Ze hřiště se v 59. minutě poroučel Duda, který u střídaček dohrál domácího hráče a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Broďanům ale hra v početní výhodě příliš neseděla. Start se zatáhl, dobře bránil a vyrážel do rychlých kontrů. Po jednom z nich v 73. minutě Hladký napřáhl a z dvaceti metrů uklidil balon přesně k tyči. Slovácký celek pak šturmoval za vyrovnáním, moc příležitostí už ale neměl. Votava mířil po standardní situaci jen do gólmana Jíchy, kterého překonal až v 88. minutě hlavou po rohu Mančíka. Domácí se v hektickém závěru tlačili do zakončení, moc chtěli strhnout výhru na svoji stranu. Obadalovu ránu chytil Jícha a na bývalého gólmana Uherského Brodu si nepřišel ani Votava z úhlu. Start remízu 1:1 nepustil, po zisku bodu ale nijak nejuchal.

 

Po utkání navíc dva domácí příznivci napadli fanoušky Startu, k většímu konfliktu ale i díky zásahu hostujících hráčů nedošlo. Incident se odehrál naproti hlavní tribuny, až po závěrečném hvizdu, kdy rozhodčí byli v kabině.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Trenér Uherského Brodu Miroslav Ondrušek: „Je škoda, že jsme nešli do vedení. Kluci by se zklidnili, ve zbytku utkání by se nám hrálo lépe,“ „Vyloučení hostujícího hráče nám paradoxně uškodilo. Od té chvíle jsme nehráli dobře. Místo toho, abychom dali míč na zem a soupeře přečíslili, tak jsme jenom nakopávali dlouhé balony dopředu,“ „I když jsme remízu zachránili až v závěru, vzhledem k situaci je pro nás málo,“

TJ Start Brno
Asistent trenéra Startu Brno Lukáš Matyska: " Naročné utkání jsme začali dobře a drželi jsme více míč, ale nevyužili jsme to k žádné vyložené šanci. Postupem času začali domácí praktikovat jednoduchý fotbal, na který jsme se připravovali, ale i tak jsme se nedokázali soupeři vyrovnat v osobních soubojích a fyzické hře a se štěstím jsme šli do kabin s remízovým stavem. Ve druhém poločasu nám na úvod rozhodčí nesmyslně vyloučil po druhé kartě Petra Dudu, ale paradoxně nám to pomohlo a předváděli jsme lepší fotbal. Po hezké akci jsme šli do vedení a domácí začali kondičně odpadat a hrozili jen po standartních situacích. Po jedné z nich jsme ale na konci utkání inkasovali. Více než ztráta nás mrzí, že jsme přišli o další hráče vinou zranění a čeká nás těžké období se kterým se musíme vypořádat. "



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - P. Rešetka [-] , V. Mazuryk [-] , M. Leskovjan [-] , M. Flasar [-] , M. Lorenc [-] - P. Červenka [-] (46. J. Vrbka [-] ) , M. Novotný [-] (77. K. Obadal [-] ) , M. Mančík [-] (88. M. Pochylý [-] ) , Š. Vyhlíd [-] - M. Votava [-]

TJ Start Brno
F. Jícha [-] - D. Pus [-] , P. Duda [-] , T. Praks [-] - D. Strnad [-] , M. Papež [-] , Š. Šumbera [-] , L. Kaláb [-] (46. M. Stropsa [-] ) , M. Drenka [-] - M. Hladký [-] (85. L. Kos [-] ) , L. Rogožan [-] (17. S. Vantuch [-] )

ŽK: 16. P. Červenka , 62. M. Leskovjan , 70. M. Mančík - 17. P. Duda , 39. T. Praks , 52. D. Pus , 93. L. Rogožan . ČK: 59. P. Duda .
Počet diváků: 304. Rozhodčí: Mayer Jan - MAYER Petr, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Jan Holzer
Tip experta: výhra hostů

Myslím že Start brno má lepší tym a navíc je venku třetí nejlepší tym.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Start si připíše výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích