2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 10:15

24.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené karty znemožnily snahy karvinských


Branky


9

Ve 24. Kole přivítal Uničov na domácí půdě rezervu Karviné. Karvinští se na jaře zatím výsledkově trápí a náskok z podzimní části už je v propadlišti, naopak musí dohánět ztrátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slezané začali na Hané skvěle, když hned ve čtvrté minutě proměnil průnikovou přihrávku Molitorisze ve vedoucí gól Kapverďan Papalele. Jenže další minuty překvapivě patřily domácím a hosté vypadli z role, přestože věděli, jakých slabin domácích by měli využívat. Jenže hosté poměrně dost faulovali, za což byli trestaní žlutými kartami a samozřejmě se také museli bránit standardním situacím domácího Uničova. Přesto mohli hráči v zelených dresech své vedení pojistit, ovšem dvě slušné příležitosti ke skórování neproměnili. Naopak domácí se dočkali ve 33. minutě – rychlé přenesení hry na levou stranu, průnik do vápna a střela Ambrozka, kterou brankář Jakub Lapeš vyrazil jen před Hausknechta. Ten už neměl problém trefit odkrytou bránu. 

 

 

 

Druhou půli a nakonec i celkový výsledek ovlivnila dvě vyloučení hostů. Nejprve se během pár minut vyfauloval střídající Martin Zedníček a dvacet minut před koncem musel do kabiny. Domácí přesilovku využili záhy. Karvinští špatně vyvezli míč ze své šestnáctky a přízemní centr těsně před Lapešem tečoval nechytatelně pod břevno Aleš Krč. Zmar hostů byl dokonán devět minut před koncem, kdy si chtěl Marek Bielan na sudím Cieslarovi vymodlit penaltu, aby hned za dvě vteřiny zbytečně zvedl nohu a poslal k zemi domácího fotbalistu, který chtěl vyvézt míč z velkého vápna. Byla z toho druhá žlutá karta pro Bielana a vyloučení. Zbývající minuty v dvojnásobné přesile si už domácí tým pohlídal a dovedl utkání k třem bodům. 

 



Ohlasy k zápasu



MFK Karviná B
Trenér Lubomír Luhový: „Postrádali jsme tvořivého hráče, přesto nám vyšel vstup do utkání a záhy šli do vedení. Od té chvíle to už ale jako mávnutím kouzelného proutku nebylo ono - odehráli jsme jednoznačně nejhorší zápas ze všech dosud odehraných. Dostávali jsme hloupé a zbytečné žluté i červené karty, to je neakceptovatelné! Hráči vůbec nezvládli chování na hřišti. Kritéria pro tuto soutěž snesli v tomto utkání pouze dva hráči – gólman Lapeš a stoper Trček.“



Sestavy


SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. Svoboda [-] (90. M. Sklenář [-] ) , V. Koutný [-] , J. Javůrek [-] (73. J. Saňák [-] ) , M. Diblík [-] , M. Vybíral [-] , T. Komenda [-] (65. A. Krč [-] ) , J. Vichta [-] (90. J. Suchánek [-] ) , J. Ambrozek [-] , M. Hausknecht [-] , A. Červeň [-]

MFK Karviná B
- J. Lapeš [-] , N. Trček [-] , M. Bielan [-] , . Guimaraes [-] (65. Š. Byrtus [-] ) , J. Vodilka [-] (46. P. Brzóska [-] ) , J. Bederka [-] , D. Jurga [-] , . Delgado [-] (86. . Carneiro [-] ) , M. Ojora [-] , M. Molitorisz [-] (57. M. Zedníček [-] ) , M. Čurma [-] (57. P. Zdunek [-] )

Počet diváků: 142. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - DOROTÍK Jan, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Ondřej Chvěja
Tip experta: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích