Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2024 17:00

24.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlínsko si připsalo třetí výhru v řadě!


9

Ve 24. Kole přivítalo Zlínsko na domácí půdě FK Blansko. Domácí mohli zaznamenat třetí vítězství v řadě, jak to nakonec dopadlo se dozvíte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remizový poločas

Úvod utkání patřil domácím, tlačili Blansko, které stěží odolávalo. Zlínsko se tlačilo dále dopředu, přestože si vytvořili hráči domácích několik slibných příležitostí, tak ale ze svého tlaku branku nevytěžili. 

 

 

Chyby v rozehrávce a pokutový kop

Skóre se poprvé měnilo ve 47. minutě, kdy se po chybě v rozehrávce a následném samostatném úniku prosadil Jovanovič. Zlínsko v 74. minutě navýšilo vedení po dohrané akci z rohového kopu. Blansko však zásluhou Tulajdana za 3 minuty snížilo. Velkou šanci na vyrovnání měl v 86. minutě Gimsay, ale jeho zakončení se do prostoru branky nevešlo. V závěru měli ještě domácí k dispozici pokutový kop, který však Nešetřil zneškodnil. Blansko rozhodně nepodalo herně špatný výkon, ale na body to bohužel nestačilo. Po výsledku 2:1 tedy blanenští odjíždějí z Otrokovic s prázdnou. 

 

 



Sestavy


FC Zlínsko
M. Kalina [-] - S. Kam [-] , O. Pernatskyi [-] , M. Pecuch [-] (71. R. Dostál [-] ) , R. Russmann [-] (21. J. Kuběna [-] ) , G. Dano [-] , T. Weber [-] (92. O. Vintr [-] ) , V. Jovanovič [-] , M. Galus [-] , T. Slovák [-] , M. Krakovčík [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - D. Blažík [-] (64. R. Rajčinec [-] ) , T. Chyla [-] , O. Porč [-] - F. Smrčka [-] , M. Sedlák [-] , D. Jambor [-] , F. Kocůrek [-] (64. O. Šedivý [-] ) , T. Feik [-] (46. M. Gimsay [-] ) - J. Tulaydan [-] , S. Studený [-] -

ŽK: 41. S. Kam , 91. G. Dano .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Ondřej Chvěja
Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů