3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2024 18:00

24.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První jarní prohra a skvělý Cabadaj


Branky


9

Hlučín na jaře nezaznamenává zrovna plodné jaro, co se týče bodů, opakem jsou Oceláři, kteří měli skvělý vstup do jarní fáze, pak je trošku trápila útočná fáze, ale stále na jaře tým Tomáše Hejduška neprohrál. Úvodní utkání v podzimní části obou týmů skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod a dvougólový Smékal

Úvod střetnutí nasvědčoval tomu, že třinečtí po dvou venkovních remízách mohou opět naplno bodovat. Hned v 7. minutě totiž Zinhasović uhrál těžký míč a kolmou přihrávkou našel Holíka, ten následně vyslal centr na zadní tyč, tam našel Ciencialu a ten hlavou vrátil na Aliyu Yakubu a ten zblízka hlavou otevřel skóre – 0:1. Yakubu poté mohl přidat i asistenci, když vysunul Dediče a ten přihrál do vápna Holíkovi, Třineckému kapitánovi však střela z výborné pozice úplně nesedla. Vedení hostům vydrželo pouze patnáct minut. Ve 22. minutě Cabadaj rozehrál rohový kop nakrátko, prosmýkl se mezi dvěma protihráči a propálil brankáře Adamušku – 1:1. Remízový stav také dlouho nevydržel, když ve 30. minutě prajzáci výborně podrželi míč a poté svůj ofenzivní manévr zrychlili dvěma přihrávkami z první tak dokonale, že vyřadili ze hry celou třineckou obranu. Pro Smékala, který byl před brankářem Adamuškou zcela sám, pak nebylo žádným problémem uklidit míč do sítě – 2:1. Šest minut před přestávkou bylo pro hosty ještě hůře, když nepřesnou rozehrávku vystihl Cabadaj, vyslal projektil na Adamušku, ten sice jeho ránu vyrazil, ale Cabadaj se opět k míči dostal a předložil míč Smékalovi, ten druhým gólem v utkání zvýšil už na 3:1.

Na vše reagoval trenér Třince Tomáš Hejdušek, který stáhl Dadáka, Orsága a Ciencialu, nahradili je Brak, Samiec a Szewieczek.

 

 

 

 

 

 

 

Pouhé snížení skóre

O poločase šel dolů i Yakubu, nahradil ho Konečný.

Ve druhé půli už to bylo ze strany Třince rozhodně lepší, dokonce se povedlo hostům snížit na rozdíl jediné branky, když v 61. minutě Omasta z pravé strany vyslal centr a našel přesně hlavu Bolfa – 3:2. Ještě pár minut předtím mohl skórovat Holík, ale vybíhajícího brankáře Murina nepřekonal. V nastavení měl na kopačce vyrovnání Zinhjasović, bohužel pro hosty jeho střela skončila nad brebnem. Prajzáci si připsali veledůležitou výhru a jsou prvním týmem, který na jaře Třinec porazil. Bodově se tudíž dotáhli na Třinec, kde oba týmy mají shodně sedmatřicet bodů, Třinec je na šesté příčce a Hlučín sedmý.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
David Levčík trenér Hlučína: "Pro nás je to velká výhra. A to hlavně proto, že Třinec po změně trenéra nastavil nějakou koncepci. Hrají svou ligu, šest zápasů na jaře neprohráli. Pro nás to byla možná o něco větší motivace. Třinec v posledních čtyřech kolech nedostal gól, my mu dneska dali hned tři, a toho si cením. Myslím, že to bylo od nás dobré. Brzy jsme prohrávali po hloupém gólu a kluky musím pochválit za to, jak se zvedli a po hezkých akcích to ještě do poločasu otočili. Kluci si potvrdili, že fotbal hrát nezapomněli. Občas taky potřebujete štěstí, které při nás možná dneska občas stálo. Ve druhém poločase jsme byli místy pod lehkým tlakem, ale uhráli jsme to."




Sestavy


FC Hlučín
R. Murin [-] - V. Kolaska [-] , O. Moučka [-] (76. A. Zajíček [-] ) , D. Stoklásek [-] , D. Mládek [-] (86. L. Levčík [-] ) , D. Smékal [-] (76. J. Ptáček [-] ) , L. Kania [-] (94. T. Kovala [-] ) , M. Praus [-] , T. Cabadaj [-] , S. Kulig [-] (86. R. Plesník [-] ) , D. Hasala [-]

FK Fotbal Třinec
J. Adamuška [-] - L. Holík [-] , L. Dadak [-] (41. M. Szewieczek [-] ) , A. Yakubu [-] (46. D. Konečný [-] ) , R. Dedič [-] , O. Machuča [-] , T. Omasta [-] , S. Orság [-] (41. M. Samiec [-] ) , N. Zinhasovič [-] , J. Bolf [-] (83. M. Vlachovský [-] ) , L. Cienciala [-] (41. V. Brak [-] )

ŽK: 48. D. Stoklásek , 79. D. Mládek - M. Samiec , 51. L. Holík .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: JURAJDA David - MIKESKA Karel, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Ondřej Chvěja
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů