Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 10:15

33.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výborná efektivita Karviné


7

Několik posil z A-týmu nastoupilo ve sváteční den v základní sestavě rezervy Karviné proti soupeři, který do Karviné nepřijel ani s jedním hráčem české nebo slovenské národnosti. Za to dorazil už den předem, což je na poměry třetí nejvyšší soutěže doslova nevídané. Ovšem Znojmu to příliš nepomohlo, jelikož už po první půli bylo o vítězi jasno.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod překazil snahy hostů

Karvinští měli dobrý úvod a hned v osmé minutě šli do vedení. Faul na Ayaosiho osmnáct metrů od brány rezonoval v přímý kop, a přestože kapitán Pawel Brzóska trefil pouze hradbu těl ve zdi, míč se odrazil k Ojorovi, který přes tři bránící hráče zakroutil míč přesně k tyči! Druhý gól padl také po standardní situaci a znovu u toho byl kapitán domácích – po jeho rohovém kopu si včasným timingem našel míc ve vzduchu Kahuan Vinicius a bylo to o dva góly. Klíč k hladkému průběhu utkání byly dva skvělé zákrok brankáře Ciupy v závěru první půle. Nejprve vyškrábl zpod břevna hlavičku jednoho z hráčů soupeře a pak měl trochu štěstí, když centrovaný míč Duarte sám na pěti metrech neumístil k tyči, ale jen doprostřed brány. A z protiútoku přišel trest, o gól do šatny se postaral znovu Vinicius. Rychlou akci Motyčky a pronikajícího Ayaosiho z levé strany využil právě brazilský útočník ve snadný gól, který mu připravil jeho hbitý spoluhráč. 

Menší škraloup na jinak precizním výkonu

Efektivita a poctivost hrála prim v letní počasí i po změně stran. Po hodině hry rozehrál Ciupa z hranice šestnáctky tak dobře a přesně, že po dvou odrazech se míč dostal až k Ayaosimu a ten byl najednou sám před brankářem a zvýšil už na 4:0. Pověstného bůra se Znojmo dočkalo – hattrick dokončil chladnokrevnou střelou okolo brankáře Vinicius po skvostné průnikovce Ayoasiho. Malým škraloupem na výborném výkonu celého týmu byl inkasovaný gól z 88. minuty. Sympaticky hrající soupeř, který se nevzdával ani za rozhodnutého stavu. Ve středu hřiště získal míč, potáhl jej dopředu na pravou stranu velkého vápna, odkud přišla přízemní přihrávka na zcela osamoceného Nzanzu a brankář Ciupa měl po čistém kontu. Ovšem ani toto nakonec domácím borcům na dobré náladě po konci zápasu neubralo. Vysoké vítězství je vrátilo zpět do hry o čelo.



Ohlasy k zápasu


MFK Karviná B
Trenér Karviné Čestmír Kročil: „Utkání rozhodl rychlý první a druhý gól, plus skvělý zákrok brankáře Ciupy. Poté jsme přidali třetí trefu a bylo jasno. O přestávce jsme klukům říkali, že v úvodních patnácti minutách bude chtít Znojmo vstřelit kontaktní gól. My však přidali další dvě branky. Vyhráli jsme zaslouženě, protože se nám podařilo proměňovat gólové šance. Pochvala celému týmu za přístup a celkový výkon. Znojmo nám nedalo nic zadarmo, nicméně výsledek je pro hosty krutý.“




Sestavy


MFK Karviná B
J. Ciupa [-] - . Guimaraes [-] (71. J. Vodilka [-] ) , J. Bederka [-] , P. Brzóska [-] (58. P. Zdunek [-] ) , E. Ayaosi [-] , D. Žák [-] (58. M. Molitorisz [-] ) , M. Ojora [-] (71. D. Jurga [-] ) , M. Zedníček [-] (77. Š. Byrtus [-] ) , D. Motyčka [-] , A. Traore [-] , . Carneiro [-]

1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - V. Ferreira [-] , P. Velosa [-] (46. . De [-] ) , . Gomes [-] (69. R. Afonso [-] ) , R. Bessa [-] , B. Abdellaoui [-] (58. D. Nzanza [-] ) , . Neto [-] , D. Abreu [-] , . Carneiro [-] (69. C. Frigerio [-] ) , J. De [-] , O. Silas [-] (58. . De [-] )

ŽK: 22. . Guimaraes , 92. Š. Byrtus - 14. D. Abreu , 89. J. De .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Habermann Lubomír - PROSKE Zbyněk, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů