0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli veze body z Kamenice


Branky


20

Zkušený tým hostů dokonale zaskočil favorita zápasu a veze si domů tři body. Domácí Dvořák ve druhé půli zahodil penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od první minuty hráli hosté velmi zodpovědně a po celý první poločas byli lepším týmem. V 25. minutě korunoval převahu Sapeláků svým prvním gólem v krajském přeboru Tomáš Sedláček - 0:1. Těsně před poločasem mohl přidat druhý gól, ale ve vyložené šanci nedokázal dostat míč za již překonaného gólmana.

Domácí si vedení pohlídali

V druhé půli domácí změnili taktiku a v jejím úvodu měli navrch. Potom přišla penalta, kterou kanonýr Dvořák pohrdl a kopl ji mimo branku. To byl definitivní zlom v utkání. Sapeláci si vytvořili několik gólovek - Filipa Bačkovského vychytal domácí gólman, který potom dvakrát zaváhal při rozehrávce a nabídl velké možnosti Tomáši Sedláčkovi a Filipu Bačkovskému. Definitivní podobu skóre dala 75. minuta. Tomáš Sedláček exkluzivně připravil šanci pro Filipa Bačkovského a ten ji s přehledem zakončil - 0:2. V závěrečné čtvrthodině si Sapeláci zasloužené vítězství aktivní hrou pohlídali a vezou si z Kamenice tři body.

TJ Sapeli Polná / web



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Zbyněk Jaroš (trenér): Zápas rozhodly dva momenty. Dostali jsme gól po velké chybě a pak jsme nedali penaltu. To zápas zlomilo. Celkově nejsem s výkonem spokojený. V útočné fázi jsme se rozhodovali špatně a chyběla nám trpělivost.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek (trenér): Dnešní utkání se hrálo na umělce menších rozměrů za velmi silného větru. Oba technické týmy to měly velmi složité, fotbal se místy moc hrát nedal. Nicméně jsme si s podmínkami poradili lépe než domácí a i přes velké množství absencí v našem týmu jsme podali výborný kolektivní výkon. Toho si dnes ceníme nejvíce!



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přibyl [-] - L. Dedera [-] , M. Chvála [-] (46. V. Dvořák [-] ) , J. Kotrč [-] , M. Dvořák [-] (77. M. Dejmek [-] ) , T. Zahradník [-] , T. Zahradník [-] , D. Melzoch [-] , P. Jůn [-] , T. Hadrava [-] , P. Zdeněk [-] (58. F. Brož [-] )

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - J. Urbánek [-] , T. Sedláček [-] , M. Čekal [-] , J. Mužík [-] (83. M. Driml [-] ) , M. Šimek [-] , T. Vařejka [-] , V. Lampíř [-] , F. Dvořáček [-] , F. Bačkovský [-] , O. Vícha [-]

ŽK: 57. P. Zdeněk - 17. V. Lampíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KYLAR Roman - BENEŠ Tomáš, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2023 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:38

Tip: výhra domácích