V. Bence 28.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola nerozhodně


Branky


20

Hned první jarní kolo přineslo zápas o čela tabulky. Na Třebíčsku se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání prvního mužstva tabulky s druhým začalo aktivně ze strany Fotbalové Školy. Domácí obraně dělal problémy T. Hobza, který se po dlouhých nákopech od stoperů ocitl dvakrát v krátké době v dobré pozici před Fialou, ale ani v jednom případě na domácího brankáře nevyzrál. Ve 14. minutě se domácí Němec protáhl po pravé straně, ale nástřelem do vápna nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Ve 28. minutě předvedli domácí pohlednou akci, kdy po kombinaci ve středu pole mezi Dočekalem, R. Bence a Bendou, našel dlouhým pasem za obranu Němec Ryšavého, ten posunul míč na V. Bence, který poslal míč do sítě kolem vyběhnuvšího Pospíchala – 1:0. Hosté chtěli rychle odpovědět, když si Bulička ve vápně zpracoval míč, ale z otočky minul domácí branku. 

Hosté po přestávce srovnali

V úvodu druhého poločasu centroval domácí R. Bence, přetažený balón sklepl Ryšavý patou na vápno k Dočekalovi, ale jeho střelu nadvakrát zneškodnil Pospíchal. V 57. minutě se ocitl před Fialou T. Hobza, ale opět domácího brankáře neprostřelil. O minutu později už hosté vyrovnali. Po dlouhém pasu utekl na pravé straně Bulička a Fialu, který proti němu vyběhl, z hranice vápna přeloboval – 1:1. Po zbytek utkání se hosté snažili o vstřelení vítězné branky, nicméně žádnou větší šanci si nevypracovali a domácí hráči si utkání a bod pohlídali.

 

SK Huhtamaki Okříšky / Facebook



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Vladimír Hekerle (trenér): Bod bereme. Spíše jsme bránili. Povedl se nám jeden brejk a vzadu nás při okénkách v obraně podržel brankář.

SK Fotbalová škola Třebíč
Tomáš Franěk: Bohužel utkání ovlivnilo nepříznivé počasí a silný vítr. První stoprocentní šanci jsme si vytvořili v 11. minutě, kterou T. Hobza neproměnil. Naopak domácí svoji jedinou šanci v prvním poločase dokázali proměnit a dostali se tak v 28. minutě do jednobrankového vedení. Vyrovnat se nám podařilo v 58. minutě kdy T. Bulička využil zaváhání domácího brankáře a krásným lobem srovnal stav utkání. V 75. minutě T. Hobza po samostatném úniku a z bezprostřední blízkosti opět nepřekonal brankáře domácích a tak utkání skončilo remízou 1:1.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - T. Růžička [-] (85. M. Picmaus [-] ) , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] (90. T. Trnka [-] ) , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Dubský [-] (91. J. Popelář [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , A. Suchna [-] , V. Němec [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - T. Bulička [-] (62. P. Matušina [-] ) , T. Hobza [-] , M. Hobza [-] (81. M. Klepárník [-] ) , Š. Dvořák [-] (62. D. Adam [-] ) , R. Adamec [-] , T. Zacha [-] (27. V. Dlouhý [-] ) , R. Obrdlík [-] , L. Hráček [-] , D. Páviš [-] (62. L. Raitmajer [-] ) , K. Zerhau [-]

ŽK: 13. O. Benda , 44. P. Dubský , 50. R. Bence , 78. V. Bence , 80. R. Ryšavý - 60. T. Bulička , 89. P. Matušina .
Počet diváků: 460. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - STRAKA Karel, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2023 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:38

Tip: výhra hostů