1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 14:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velkém Meziříčí nerozhodně


Branky


22

Domácí záhajili svoji jarní pouť bodem, když tři body ztratily po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání se proti všem předpokladům odehrálo na přírodní trávě a domácí začali zostra. Žďárští však sérii rohových kopů ustáli a hra se zklidnila. Ve 28. minutě zahrozil Machatka, ale Bazala jeho střelu k tyči vytlačil na rohový kop. Na druhé straně se dostal do šance Blažek, který mířil do tyče. Hned na to zahrozil na druhé straně Michal Srnský, když po chybě stopera jeho střela lízla tyč domácí brány. V 38. minutě se do míče opřel aktivní Mužátko a jeho střela se otřela o Šenkýřovo břevno. V závěru první půle nejprve Šenkýř zneškodnil šanci domácích, důrazný Blažek se však dostal k dorážce a otevřel skóre - 1:0.

Hosté po přestávce srovnali

Po přestávce se odehrával boj ve středu pole. Po hodině hry se do míče po rohovém kopu opřel Michal Srnský, ale bránu netrefil. Jedinou větší šanci domácích měl Chalupa, který ale bránu z velkého vápna minul. V 74. minutě vybojoval míč Zažímal a přes Pelikána se míč dostal k Davidovi Srnskému, který pronikl do velkého vápna a našel bratra Michala, ten pumelicí na přední tyč rozvlnil síť - 1:1. V posledních minutách se už žádná větší šance neurodila a oba celky si připisují po bodu. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): První poločas jsme hráli dobře a měli ho vyhrát větším rozdílem, bohužel jsme ale vstřelili pouze jeden gól. Druhý poločas byl z mého pohledu vyrovnaný. Tlačili jsme se do koncovky, ale soupeř dobře bránil. Bylo jasné, ze buď dáme druhý gól nebo soupeř vyrovná. To se také stalo a Žďár, myslím z jediné střely na branku ve druhém poločase, vyrovnal. Pro nás je to ztráta.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): V prvním poločase byli domácí lepší, ale i tak jsme se dostali do dvou solidních šancí. Po přestávce jsme přidali na důrazu i rychlosti a opticky jsme měli navrch. Nakonec jsme dokázali, dle mého názoru, zaslouženě srovnat. Bohužel jsme přišli o Kunstmüllera a Osmíka, kteří odstoupili kvůli svalovým problémům, což zapříčinilo to, že už jsme v závěru neměli hru jak oživit. Klukům děkuji, že se po přestávce sebrali a vybojovali bod proti soupeři, který hrál velice dobře.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
A. Bazala [-] - J. Šimáček [-] , M. Malata [-] , F. Mužátko [-] (67. V. Adam [-] ) , L. Císař [-] , P. Chalupa [-] (67. M. Koudela [-] ) , F. Blažek [-] , M. Votava [-] , M. Mička [-] , D. Raus [-] , A. Havlík [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - M. Srnský [-] , T. Peňáz [-] , D. Kulhánek [-] , P. Klouda [-] , J. Havlík [-] , R. Kunstmüller [-] (40. M. Pelikán [-] ) , D. Srnský [-] , J. Osmík [-] (51. J. Matoušek [-] ) , P. Machatka [-] , M. Zažímal [-]

ŽK: 17. D. Raus , 76. A. Havlík , 81. J. Šimáček - 75. D. Srnský , 78. M. Pelikán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANZL Daniel - BENEŠ Tomáš, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2023 16:08

Tip: výhra hostů