2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Válek sestřelil Sapeli


Branky


19

Domácí útočník orámoval dvěma góly přestávku a zajistil svému celku tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Již čtvrtá minuta utkání přinesla velké emoce na hřišti, kapitán Sapeláků Vícha byl nevybíravě faulován, domácí hráč byl ale karty ušetřen. Sapeláci  byli v prvních třiceti minutách lepším týmem, leč jejich koncovka byla žalostná. Třikrát skvěle zachránil svůj tým gólman Laš při hlavičkách Michala Čekala a Petra Kozojeda, při střele Petra Kozojeda. A tak přišel zákonitě gól a těsně před půlí se míč dostal před volného Válka a ten poslal v 41. minutě Rapotice do vedení - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půli vstoupili znovu aktivně Sapeláci, ale hned v 50. minutě byli po velké hrubce podruhé potrestáni Válkem - 2:0. Kriminální průšlap Matouška na Tomáše Vařejku se obešel bez červené karty, dokonce i bez žluté, neb domácí borec již jednu žlutou měl. Sapeláci čím dál více zofenzivňovali sestavu, Tomáš Vařejka se postupně dostal do dvou tutovek, jednou zakončil vedle a jednou zabránil gólu výtečný Laš. V závěru se ještě dostal do šance Tomáš Sedláček a Matěj Driml. Na fotbalovou krásu a na více šancí se nehraje a góly stříleli jen domácí.

 

TJ Sapeli Polná / web



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek (trenér): Náš soupeř dal dva góly a tím vyhrál zaslouženě, na tom se výše napsanými řádky nic nemění. Vrátím se ještě k řízení utkání. Nechápu například , jak domácí hráč č.12 mohl vůbec dohrát utkání, nechápu jak můžou domácí hráči křičet na sudího sprostě na 50 metrů, jak mohou rozdávat rány, které sudí neřeší a na druhé straně umí padat při lehkém dotyku a mají to odpískané. Asi to tak prostě dnes je... Suma sumárum, velmi slabě odpískané utkání, což by se v krajském přeboru stávat nemělo, třeba se ligový delegát o způsobu řízení utkání i zmíní...Možná.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - D. Zahrádka [-] , T. Válek [-] (71. P. Sobotka [-] ) , T. Čech [-] , P. Ošmera [-] , V. Adamenko [-] (35. P. Tesař [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Šmarda [-] (85. J. Pemčák [-] ) , A. Palát [-] , R. Durajka [-] , M. Laš [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - P. Kozojed [-] (46. A. Hojsák [-] ) , J. Urbánek [-] (68. J. Vácha [-] ) , T. Sedláček [-] , O. Vícha [-] , J. Mužík [-] , M. Šimek [-] , T. Vařejka [-] , V. Lampíř [-] , F. Dvořáček [-] , M. Čekal [-] (82. M. Driml [-] )

ŽK: 55. J. Matoušek - 52. T. Vařejka , 71. V. Lampíř , 90. O. Vícha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - KŘÍŽ Jan, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Musílek
Tip experta: výhra hostů

0:1 - Sapeli znovu venky vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích