1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 14:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř veze tři body


Branky


33. P. Chalupa - 6. L. Bouma , 73. A. Bažout , 93. J. Fiedler (p.)
19

Rezerva Velkého Meziříčí byla soupeři z čela tabulky vyrovnaným soupeřem, ale na body si nesáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté začali lépe a hned v 6. minutě se dostali do vedení. Po hezké akci z pravé strany přišla finální nahrávka před branku, kterou přesnou střelou zakončil Bouma - 0:1. V podobném duchu chotěbořští pokračovali zhruba do poloviny poločasu, kdy si stihli vytvořit nadějné příležitosti, ale chyběla jim přesnost v zakončení. Od 20. minuty prvního poločasu se hra vyrovnala. Po zbytečném faulu byli hosté potrestáni, když se z přímého kopu prosadil Chalupa – 1:1. Do poločasu se obraz hry nezměnil a další šance nepřišly.

 

Hosté v závěru rozhodli

Po přestávce bylo daleko aktivnější Meziříčí, které se vytvořilo sérii rohových kopů. Díky střídání hosté dokázali nepříznivý vývoj zlomit. Po krásném přenesení z pravé strany na levou se do otevřeného prostoru dostal Musílek, který přesnou nahrávkou vybídl ke skórování Bažouta – 1:2. Závěr zápasu byl ve znamení nepromění šancí na obou stranách. V 85. minutě se na hřiště dostal Mrtka a o dvě minuty později se ocitl tváří v tvář domácímu brankáři, ale svoji šanci nedokázal proměnit. Naopak na druhé straně dostali po pěkných křídelních akcích domácí míč do vápna, kde však selhali v koncovce. V poslední minutě se do přečíslení dostal Dvořák, který si skvěle pokryl míč a ve vápně byl faulován. K penaltě se postavil Fiedler a proměnil - 1:3.

 

FC Chotěboř / web

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): V prvním poločase jsme za soupeřem zaostávali a nemohli se dostat do hry. Druhý poločas jsme se zvedli a hra byla vyrovnaná. Škoda druhého obdrženého gólu z brejku. V závěru utkání jsme měli dvě velké šance vyrovnat. Třetí obdržený gól již nic neřešil.

FC Chotěboř
Martin Jakeš (trenér): Mohu být spokojen pouze s některými pasáži v utkání. Výsledek se nerodil lehce. Pomohlo nám střídání hráčů a změna postů a chuť zápas vyhrát. Teď nás čekají Okříšky a pokud chceme být na dostřel, tak tento zápas musíme odehrát trochu lépe.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Invald [-] - J. Šimáček [-] , A. Šváb [-] (46. V. Adam [-] ) , D. Raus [-] (46. O. Vala [-] ) , F. Mužátko [-] (75. O. Chodák [-] ) , P. Chalupa [-] (75. M. Koudela [-] ) , R. Starý [-] , F. Blažek [-] , M. Votava [-] , M. Mička [-] , D. Chlup [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - J. Fiedler [-] , L. Dočekal [-] (68. V. Klement [-] ) - R. Musílek [-] , J. Voborník [-] - L. Bouma [-] (62. A. Bažout [-] ) , P. Klimeš [-] (85. D. Mrtka [-] ) , T. Formáček [-] , P. Chlad [-] , L. Dvořák [-] , T. Gregor [-]

ŽK: 36. D. Raus , 46. M. Mička , 85. O. Chodák - 57. J. Fiedler .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KYLAR Roman - NIEDERLE Zdeněk, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Chlad
Tip experta: výhra hostů

2 - Odčiníme zaváhání z minulého víkendu a odvezeme si vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů