2:1
(2:0)
88. J. Havlík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves bere tři body


Branky


11. J. Šandera , 33. J. Šandera - 88. J. Havlík (p.)
18

Domácí pokračují v domácí krasojízdě a porazili i žďárské béčko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vyrovnaný začátek zápasu narušila 11. minuta, kdy domácí přenesli hru na pravou stranu, Jan Šandera proti přesile udržel míč a nakonec jej z úhlu procpal do sítě - 1:0. Od té chvíle byli domácí lepším týmem, ale do velkých šancí se nedostávali. Na druhé straně mohl Fuksu ohrozit z přímého volného kopu Havlík, bránu však přestřelil. Ve 33. minutě se po dalším přenesení na pravou stanu dostal míč k Sedlerovi, ten jej předložil Janu Šanderovi a po Matouškově smolné teči skončil míč podruhé v síti hostů - 2:0. Na druhé straně střílel z otočky David Srnský, ale bránu netrefil. V závěru ještě po rohovém kopu hlavičkoval těsně nad bránu Starý.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, ale Sedler ani Novotný bránu netrefili. Hosté zahrozili několika brejky, ale do brankových příležitostí je nedotáhli a mohli být rádi, že domácí z několika závarů nepřidali třetí branku. V závěru nakonec domácí hráč zahrál ve velkém vápně rukou a kopala se penalta, kterou Havlík bezpečně proměnil - 2:1. Domácí už nastavené dvě minuty zvládli a berou tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Ondřej Šandera (trenér): Náš výkon nebyl tak přesvědčivý, jak bych si přál. Špatně jsme se pohybovali, zbytečně faulovali, což nás vyvádělo z koncentrace. Přesto jsme šli v první půli zaslouženě do vedení. V druhé jsme měli přidat třetí gól a ukončit tak zápas. Nebyli jsme schopni z několika šancí míč do brány dostat, což nakonec vyústilo v penaltu pro soupeře a korigování stavu na 2:1.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): Domácí ukázali, proč pětkrát v řadě doma vyhráli. Přejeli nás soubojově i silově. Výsledek je pro nás nakonec ještě milosrdný, i když jsme v závěru zápas zdramatizovali. Další zápasy nebudou jiné a pokud se nedokážeme porvat o každý metr hřiště, tak to bude každým kolem těžší a těžší. Do této pozice jsme se dostali sami a sami se z ní musíme vyhrabat.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - L. Komínek [-] , O. Dacer [-] (68. V. Komínek [-] ) , V. Novotný [-] (90. J. Nečas [-] ) , J. Starý [-] , J. Šandera [-] (61. J. Ptáček [-] ) , T. Sedler [-] , M. Žák [-] , M. Kuchta [-] , M. Novotný [-] , S. Růžička [-] (68. V. Šandera [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - D. Kulhánek [-] , M. Přibyl [-] , P. Matoušek [-] , P. Klouda [-] , M. Zažímal [-] , D. Srnský [-] , P. Machatka [-] (73. J. Osmík [-] ) , M. Srnský [-] (81. L. Bulíček [-] ) , J. Havlík [-] , M. Pelikán [-]

ŽK: 22. T. Sedler - 22. D. Srnský , 65. P. Klouda .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - CIRHAN Miloš, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Chlad
Tip experta: výhra domácích

1 - Nová Ves na domácím hřišti vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza