3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Chotěboř


Branky


23

Chotěboř porazila Okříšky a dotáhla je na čele tabulky. Stejně bodů má i FŠ Třebíč a boj o postup je tak pěkně zamotaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Už v první minutě Musílek servíroval míč před branku na dobíhajícího Bažouta, tomu k lepšímu zakončení chyběl krok. Následně se hra odehrávala více ve středu pole. V 11. minutě se první radovali hráči Okříšek, když se ve vápně prosadil Němec - 0:1. Chotěboř více držela míč na svých kopačkách, ale pozorně hrající hosté nepustili domácí do šance. To se změnilo ve 25. minutě, když si Bažout našel odražený míč od Fialy a z dorážky se nemýlil - 1:1. Obraz hry se moc nezměnil a domácí se snažili překlopit výsledek na svoji stranu, ale hosté byli pozorní.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhého dějství vstoupila Chotěboř nejlépe jak mohla. Ve 48. minutě se ve vápně dostal ke střele Dvořák a uklidil ji parádně za záda Fialy - 2:1. Domácí s chutí tlačili soupeře. Gólová akce přišla v 65. minutě, když se Chlad dostal přes bránícího obránce a následně k tyčce nedal Fialovi šanci - 3:1. Domácí měli ještě dvě další tutovky, ale nebylo jim přáno. Hosté v tomto poločase na domácí branku nevystřelili, a tak zápas končí zaslouženou výhrou Chotěboře 3:1.

 

FC Chotěboř / web

 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš (trenér): V tomto zápase se ukázala síla našeho týmu. Jsem rád, že se zde projevily záležitosti, o kterých se bavíme, i když je stále na čem pracovat. Čekají nás další zápasy, které nebudou lehké a je to prozatím jen střípek do naší skládanky.

SK Huhtamaki Okříšky
Vladimír Hekerle (trenér): V prvním poločase byli domácí více na míči, ale do šancí se nedostávali. Druhý poločas se nám vůbec herně nevydařil a Chotěboř zaslouženě strhla zápas na svoji stranu.



Sestavy


FC Chotěboř
J. Gregor [-] - J. Fiedler [-] , L. Dočekal [-] (67. P. Klimeš [-] ) - J. Voborník [-] , R. Musílek [-] (78. T. Gregor [-] ) - L. Dvořák [-] , A. Bažout [-] (46. L. Bouma [-] ) , V. Klement [-] (89. P. Hanousek [-] ) , T. Formáček [-] , P. Chlad [-] , M. Somerauer [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Picmaus [-] (63. R. Ryšavý [-] ) , T. Růžička [-] (72. T. Trnka [-] ) , F. Rampír [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Dubský [-] (83. M. Veleba [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , A. Suchna [-] , V. Němec [-]

ŽK: 80. J. Voborník .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - BENEŠ Tomáš, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Pavel Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně 1 – nesmíme ztrácet a Okříšky doma porazíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza