J. Henzl 88.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby bez vítěze


Branky


24

Bezzubí domácí optický tlak ve vedení nepřetavili a nakonec byli rádi za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí zahrozili jako první díky Jirouškovi, ten mířil nad bránu a předznamenal, kam bude směřovat většina střel domácího celku. Na druhé straně se po odrazu dostal do tutové šance Prášil, který ale bránu netrefil. Hosté měli v prvním poločase ještě jednu velkou šanci, když Jiránek Prášilovu přihrávku poslal daleko vedle brány. Domácí hrozili díky Novotnému. Nejprve jeho střela skončila díky teči vedle tyče a jeho hlavička mířila nad bránu. Poté napálil skákavý míč nad bránu. V závěru ještě Dočekal udržel míč a vybídl k zakončení Zažímala, jeho střela skončila vysoko nad. 

Domácí v závěru srovnali

Domácí po přestávce soupeře zatlačili, ale hosté několik závarů po standardních situacích ustáli. Po chybě hostující gólmana mířil do sítě David Srnský, hosté na poslední chvíli jeho střelu zblokovali. Dva přímé volné kopy měl k dispozici Jiroušek, ale bránu netrefil. Následně Dočekal vyslal do brejku Jirouška, ten z úhlu trefil jen brankáře hostů. V 78. minutě zkoušel štěstí Dočekal, Vávra však jeho střelu k tyči nadvakrát lapil. Na druhé straně zahrozil střelou na přední tyč Žila a po následném rohu pálil Čermák těsně vedle. Hrálo se nahoru dolů. Henzl udržel proti přesile míč, jeho zakončení ale chyběla přesnost. V 86. minutě dostali hosté zadarmo rohový kop a Svoboda je prudkou hlavičkou poslal do vedení - 0:1. Chvíli na to se hostující beci srazili po dlouhém nákopu a Henzl své sólo pohodlně proměnil - 1:1. Zápas tak skončil remízou. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): Mezi vápny naše hra nevypadá zle, ale na obou koncích hřiště jsme slabí. Snad desetkrát jsme stříleli z velkého vápna, ale gólmana jsme prakticky neohrozili. Naopak jsme v závěru nepohlídali rohový kop a nakonec můžeme být díky důslednosti Henzla rádi za bod. Trápíme se v ofenzivě, ale nesmíme mít hlavy dole. Ve hře je ještě hodně bodů.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - J. Dočekal [-] , T. Peňáz [-] , J. Havlík [-] , P. Matoušek [-] (15. P. Klouda [-] ) , M. Zažímal [-] , J. Jiroušek [-] , D. Srnský [-] (77. M. Pelikán [-] ) , D. Novotný [-] , M. Srnský [-] (63. J. Henzl [-] ) , D. Kulhánek [-] (77. M. Přibyl [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Vávra [-] - M. Hofmann [-] , Š. Buršík [-] , J. Čermák [-] , M. Svoboda [-] , A. Jiránek [-] (64. V. Čech [-] ) , M. Prášil [-] , M. Žila [-] , Z. Sklenář [-] (46. R. Chudoba [-] ) , Z. Černý [-] , A. Feifer [-]

ŽK: 82. M. Zažímal , 85. D. Novotný - 77. A. Feifer .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - NIEDERLE Zdeněk, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Pavel Klimeš
Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji výhru Bystřice 1:2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích