2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč přetlačila Sapeli


Branky


55. K. Zerhau , 58. T. Hobza
24

V Třebíčí měli domácí herní převahu, ale do šancí se dostávali stěží a nakonec byli rádi, že hosty po pauze během pár minut dokázali zlomit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První půle zápasu mezi Sapeli Polná a FŠ Třebíč nabídla dle předpokladů herní převahu domácích, ale hosté pozorně bránili a ani jeden z týmů si žádnou vyloženou šanci nepřipravil. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, který odpovídal průběhu prvního poločasu.

Domácí po přestávce rozhodli

Klíčová chvíle celého zápasu na Borovině přišla deset minut po změně stran, když hosté velmi špatně bránili rohový kop a domácí toho dokázali využít, když míč do sítě hostující gólmana dostal Zerhau - 1:0. Další rána pro hosty přišla hned za další tři minuty, když domácí podnikli útok do otevřené obrany a z brejku se trefil Tomáš Hobza - 2:0. Zbytek zápasu už žádné větší šance nepřinesl, a tak domácí napravili zaváhání z Bystřice nad Pernštejnem. Dostali se tak díkyl lepšímu skóre na čelo průběžné tabulky, kde mají stejně bodů jako Okříšky a Chotěboř. 



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Jaroslav Borák (trenér): Zápas prověřil naši trpělivost, nejen tu herní, ale i mentální. Celých devadesát minut, za různého výsledkového stavu, jsme hledali možnosti jak překonat defenzivní strategii soupeře. Kluci získávají s tímto způsobem hry soupeře stále více zkušeností, které včera přetavili v zasloužené vítězství. Ale proto aby k tomuto vítězství došlo, museli vyřešit spoustu herních problémů a být neustále pozorní. Velký smutek cítíme ze zranění Tomáše Zachy, který byl ostře faulován skluzem zezadu a na stojnou nohu, za což nebyl hráč soupeře potrestán ani žlutou kartou. Respektujeme práci rozhodčích, ale v podobných situacích, kdy jde o zdraví kluků, kteří musí vykonávat svá zaměstnání nebo plnit studijní povinnosti, by jsme všichni měli mít snahu takovéto likvidační zákroky z fotbalu vymýtit a hráče trestat i dodatečně! Tomovi přejeme brzké uzdravení a doufáme, že se po podrobném vyšetření nepotvrdí podezření na zlomeninu kotníku.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
O. Fiala [-] - J. Zahrádka [-] , T. Hobza [-] , Š. Němeček [-] , T. Bulička [-] (46. P. Matušina [-] ) , R. Adamec [-] , Š. Dvořák [-] (46. T. Zacha [-] ) , O. Jeřábek [-] (46. M. Hobza [-] ) , L. Hráček [-] , D. Páviš [-] , K. Zerhau [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - J. Urbánek [-] , T. Sedláček [-] , J. Mužík [-] , M. Šimek [-] (70. P. Fišer [-] ) , T. Vařejka [-] , V. Lampíř [-] , F. Dvořáček [-] , J. Vácha [-] , A. Hojsák [-] (66. M. Brabec [-] ) , O. Vícha [-]

ŽK: 66. A. Hojsák .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - ROSICKÝ Pavel, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Pavel Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Třebíč, která je jedním z aspirantů na postup vyhraje 3:1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza