2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice slaví šťastné tři body


Branky


22

Domácí byli produktivní a ze dvou střel na bránu slavili dvě branky. Hosté zahazovali šanci za šancí a jedou s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Začátek utkání na výborně připraveném hřišti útulného stadionu v Žirovnici hosté vůbec nezachytili a úvodní dvacetiminutovka patřila jasně domácím. Po deseti minutách navíc odstoupil s poraněným kotníkem Vasyl Adamenko. Poté, co hosté přežili několik rohových kopů a závarů, se také vrhli do útoku. Ve vyložených šancích však nechali vyniknout jen domácího brankáře a tak přišlo to, o co si koledovali. V 37. minutě minutě tečovanou střelu z vápna sice Laš s námahou z branky vytěsnil, k jeho smůle však jen k nohám dobíhajícího Hřebeckého a ten si před prázdnou věděl rady - 1:0. V další obří šanci se zjevil na malém vápně opět Michal Šmarda, krásný centr Ošmery však poslal jen do domácího brankáře. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala výborně pro Rapotice a během deseti minut si vpracovaly několik dobrých příležitostí. Vyrovnat se podařilo Šmardovi z nenápadné střely v 58. minutě - 1:1. Další obří šance hostů zůstávaly trestuhodně nevyužity. Hra do plných otvírala okýnka v hostující obraně a rychlé kontry domácí několikrát využili k ohrožení branky Rapotic. Jak nakládat s šancemi Žirovnice ukázala v 77. minutě. Po průniku z levé strany našel domácí hráč zpětnou přihrávkou Houšku a střela žirovnického veterána skončila v síti - 2:1. Na druhý gól domácích mohli hosté několikrát odpovědět a odvézt si alespoň bod. Jejich zakončení v několika dobrých příležitostech však bylo doslova žalostné, a tak domácím všechny body darovali.

 

FC Rapotice / web



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Ján Kubík (trenér): Tým ukázal vnitřní sílu tím, že jsme dokázali odpovědět na vyrovnávací branku. V naší situaci je cenný každý bod. Věřím, že se postupně srovnáme a půjdeme tabulkou nahoru.

FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Utkání nevalné úrovně jsme měli po vyrovnání ve svých rukou a měli jsme si počínat daleko zkušeněji. Bohužel na jeden gól potřebujeme deset tutových šancí a táhne se to už od konce podzimu. Nepovedené utkání nás tak odsunulo z boje o bednu a teď se musíme dívat v našlapané tabulce ostražitě pod sebe.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - P. Houška [-] , M. Jirsa [-] (88. L. Smrčka [-] ) , V. Staněk [-] , T. Houška [-] (83. T. Severa [-] ) , D. Rozporka [-] , T. Hřebecký [-] , M. Drápal [-] , J. Vodáček [-] , V. Hadrava [-] , M. Hřebecký [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - J. Matoušek [-] , M. Laš [-] , T. Čech [-] , V. Adamenko [-] (11. P. Tesař [-] ) , D. Liusik [-] (82. T. Válek [-] ) , M. Šmarda [-] , A. Palát [-] , R. Durajka [-] , P. Ošmera [-] , D. Zahrádka [-]

ŽK: 27. T. Hřebecký , 47. M. Drápal , 69. P. Houška , 86. D. Rozporka , 89. T. Severa - 91. M. Laš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - KŘÍŽ Jan, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Martin Somerauer
Tip experta: výhra hostů

2 – oslabená Žirovnice přenechá hostům body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů