1:1
(1:1)
27. P. Chlad
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nové Vsi nerozhodně


Branky


23

Nové Vsi se daří a pocítila to i Chotěboř, která odjela jen s remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Prvních 27. minut bylo ze strany Chotěboře dobrých. Nejprve velkou šancí pohrdl Klimeš, ale ve 27. minutě se po přihrávce Boumy dostal do šance Chlad, který skóre zápasu otevřel - 0:1. Hned z rozehrávky domácí stav srovnali Ptáčkem, který zůstal osamocený za obranou a parádně přehodil gólmana hostů - 1:1. Do konce poločasu byli domácí lepším týmem.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhé poloviny hosté vstoupili celkem dobře. Za zmínku stojí velká šance Klimeše, který se ocitl sám před brankářem, ale nedal. Následná šance Dvořáka také neskončila za zády Fuksy. Domácí hrozili ze standardních situací. Hra byla ve druhé půli vyrovnaná. Vítězství mohl přiklonit na stranu Chotěboře Bažout, ale skvělý zákrok předvedl Fuksa. Na druhé straně se vyznamenal v 89. minutě Gregor, když vytáhl hlavičku domácího hráče na roh. Zápas tak skončil remízou 1:1.

 

FC Chotěboř / web

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Ondřej Šandera (trenér): hrál se oboustranně vyrovnaný a kvalitní fotbal se šancemi na obou stranách. Na úvodní gól Chotěboře v první půli se nám podařilo rychle odpovědět a do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu. V druhé půli pokračoval velmi solidní fotbal. Měli jsme v průběhu druhého poločasu a pak v jeho závěru příležitosti ke vstřelení druhé branky. Na druhou stranu Chotěboř taktéž své šance nevyužila. Takže si myslím, že zasloužený bod pro obě strany.

FC Chotěboř
Martin Jakeš (trenér): Věděl jsem, že nás nečeká nic lehkého. Od inkasované branky jsme měli během celého zápasu spoustu ztrát, které nás pak stálo mnoho sil. Následná individuální odvaha jednotlivců při přechodu do ofenzívy nebyla tentokrát tak kvalitní. Po herní stránce je remíza zasloužená, na vyložené brankové příležitosti bych to viděl pro nás, ale na to se nehraje. Tentokrát bod bereme a gratuluji soupeři k dobrému výkonu.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - V. Novotný [-] , T. Sedler [-] (85. T. Toufar [-] ) , M. Žák [-] , J. Ptáček [-] , J. Starý [-] , J. Šandera [-] (79. L. Komínek [-] ) , M. Kuchta [-] , O. Dacer [-] , M. Novotný [-] , J. Nečas [-]

FC Chotěboř
J. Gregor [-] - J. Fiedler [-] (46. M. Císař [-] ) , L. Dočekal [-] - J. Voborník [-] - L. Bouma [-] (85. P. Hanousek [-] ) , P. Klimeš [-] (63. A. Bažout [-] ) , T. Jakeš [-] (56. V. Klement [-] ) , P. Chlad [-] , L. Dvořák [-] , M. Somerauer [-] , T. Formáček [-]

ŽK: 31. M. Kuchta , 42. J. Šandera , 70. M. Žák - 43. J. Fiedler , 82. L. Bouma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - STRAKA Karel, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Somerauer
Tip experta: výhra hostů

2 – chceme pokračovat v dobrých výkonech získat 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů