1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vladislavi nerozhodně


Branky


28

Oba celky se po přestávce jednou trefily a body si tak rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V prvním poločase se hrál opatrný zápas z obou stran, do největší šance se dostali domácí, když dva postupovali sami na brankáře ovšem po špatné přihrávce z toho ani nebylo zakončení.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Druhý poločas byl již na šance výživnější, domáci se v koncovce trápili, toto prolomil až Nováček, který kličkou brankáři otevřel skóre - 1:0. Poté měli domácí několik dalších šancí na navýšení, což se jim nepodařilo, a tak po velice sporné brance hosté vyrovnali. Střelcem hostů byl Blažíček - 1:1. Do konce utkání měla šance obě mužstva, tu největší domácí, ale ani samostatný únik ke střelení branky nestačil, a tak utkání skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Aleš Martének (vedoucí): V utkání jsme si vypravovali dost brankových šancí, ale bohužel jsme v zakončení nebyli dost kvalitní.

SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Typický první jarní zápas. Spoustu nepřesností na obou stranách, ale troufnu si říci, že zasloužená dělba bodů. Obě mužstva v závěru utkání mohla strhnout vítězství na svoji stranu, ale nestalo se tomu tak. Do dalších zápasů musíme zapracovat na naší koncovce, která je v posledních zápasech špatná.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Orálek [-] - F. Macek [-] , M. Nevoral [-] , F. Nováček [-] , D. Veleba [-] , J. Hrůza [-] - P. Petz [-] , O. Krátký [-] (82. M. Hort [-] ) -

SK Transformátor Počítky
F. Toman [-] - P. Beneš [-] , L. Sláma [-] (72. J. Koudelka [-] ) , O. Toman [-] , M. Řeháček [-] , R. Schneider [-] (35. O. Zajíček [-] ) - M. Blažíček [-] , M. Kuřítko [-] , T. Janů [-] (87. O. Šulc [-] ) , J. Mašek [-] - L. Filippi [-] (72. J. Peška [-] )

ŽK: 50. J. Hrůza - 48. M. Blažíček , 55. O. Toman , 61. M. Řeháček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - VÁCLAVEK Jan, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích