1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav veze bod


Branky


24

V Bohdalově domácí chvíli vedli, ale nakonec se hrálo nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do velikonočního utkání nastoupili domácí bez Davida Tomana, brankářské jedničky Michala Martinčiče a úplně fit nebyl ani druhý brankář Martin Mundok. Do branky se tak postavil po 2 a půl letech Roman Velín.

 

V prvním poločase byli dle předpokladů více na míči hosté, kteří se přesnou kombinační hrou dostávali na útočnou polovinu, domácí defenziva však pracovala skvěle a když už se našla nějaká okénka, Velín byl připraven. Domácí zahrozili ke konci poločasu ze standardních situací, brankář Petr Otruba byl ale také na svém místě, nebo balon mířil mimo tři tyče.

 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do druhého poločasu si vzali domácí příklad ze Syna našeho Pána a jejich zmrtvýchstání znamenalo vyrovnání hry, protože oproti prvnímu poločasu zlepšili pohyb po celém hřišti a obrana už tak nebyla pod takovým tlakem. Největší odměnou byl vedoucí gól v 71. minutě. Vojta Koukal vystihl rozehrávku brankáře a poslal míč do odkryté branky - 1:0. Hosté však rychle odpověděli, po akci po křídle přišla přihrávka na hranici velkého vápna, kterou domácí smolně tečovali přímo na levou kopačku před pár minutami střídajícího Davida Svobody, ten zakončil z první a další smolná teč domácích přizvedla míč mimo dosah brankáře - 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Jsem rád, že mi kluci můj návrat usnadnili a bojovali výborně celý zápas, nerad mluvím o jedincích, ale Olda Chalupa byl dnes hlavním strůjcem výborné hry, na pozici stopera posbíral spoustu míčů, řídil defenzivu a nechal tak vzpomenout na výkony dlouhodobě zraněného Zdendy Novotného. Děkujeme Yvetce, Ivance, oslavenci Emčovi (gratulace ke krásným 25. narozeninám) a všem, kteří se starají o chod klubu.

TJ Vladislav
Aleš Martének (asistent trenéra): S důrazným soupeřem jsme měli více ze hry, bohužel jsme svoje šance neproměnili, ty naštěstí pálili i domácí. Nakonec si odvážíme zasloužený bod.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , M. Krčál [-] , B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] - L. Krčál [-] , M. Chmelař [-] (63. V. Pokorný [-] ) , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] - V. Koukal [-] , L. Klimeš [-] (63. J. Wasserbauer [-] ) -

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Orálek [-] - F. Macek [-] (71. M. Hort [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Nováček [-] , D. Veleba [-] , J. Hrůza [-] - P. Petz [-] , O. Krátký [-] (71. D. Svoboda [-] )

ŽK: 45. F. Boháček , 69. B. Křesťan , 90. M. Krčál - 50. F. Macek , 87. J. Hrůza .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZADINA Petr - SÝKORA Tomáš, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Oldřich Chalupa
Tip experta: výhra domácích

Doma nechceme ztrácet body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích