Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav udolala Radešínku


Branky


26

Hosté nebyli k bodům daleko, ale domácí využili nabídnuté příležitosti a zápas si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté do Vladislavi rozhodně nepřijeli v roli favorita. Svým snaživým výkonem se ale domácím vyrovnali a na hřišti nebyl rozdíl v tabulce znát. Hosté šli dokonce po půl hodině hry do vedení, když míč za záda domácího gólmana dopravil důrazný Josef Požár - 0:1. Po čtyřech minutách však hosté zapomněli na Krátkého, který z malého vápna srovnal - 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Domácí po přestávce rozhodli

Hosté museli o přestávce dvakrát nuceně střídat a na jejich výkonu byly změny znát. Domácí měli více ze hry a povedlo se jim to vyjádřit i gólově. Hned po sedmi minutách překlopil misky vah na domácí stranu Chalupa - 2:1. Pozorní domácí měli zápas pod kontrolou a když v 77. minutě poslal míč za Sklenářova záda Nevoral, tak už vedli o dvě branky - 3:1. Radešínská Svratka se ještě v 88. minutě dočkala snížení díky Císařovi - 3:2. Další branku však už hosté nevstřelili a odjeli s těsnou porážkou.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Petr Šustáček (vedoucí): Zlepšený výkon k bodům opět nevedl. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a v určitých fázích zápasu jsme byli na hřišti i lepší týmem, bohužel fotbal se hraje na góly. První poločas nabídl řadu příležitosti na obou stranách, kdy se po půl hodině hry prosadil Požár a šli jsme do vedení. To netrvalo dlouho a za 5 minut bylo vyrovnáno, když se domácí prosadili na hranici malého vápna. Ve druhé půli jsme museli nuceně třikrát střídat a bohužel se to projevilo i na hře. Domácí přidali další dvě branky a zapas si zkušeně pohlídali. V závěru se prosadil ještě Císař, ale bylo to už bohužel pozdě.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] (46. P. Petz [-] ) , J. Orálek [-] - F. Macek [-] (86. M. Tůma [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Nováček [-] , D. Veleba [-] , J. Hrůza [-] (77. M. Hort [-] ) - P. Vyletěl [-] (69. D. Svoboda [-] ) , O. Krátký [-] -

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - M. Blaha [-] (46. P. Lhoták [-] ) , T. Smolík [-] , J. Pech [-] , A. Jinek [-] (46. O. Klimeš [-] ) - Z. Starý [-] , L. Prüger [-] , V. Skryja [-] , D. Novotný [-] , D. Požár [-] - J. Požár [-] (51. P. Císař [-] )

ŽK: 61. O. Klimeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - MAAR Michal, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích