3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice vydřely tři body


Branky


24. K. Svoboda (p.) , 61. L. Stehlík , 76. K. Svoboda - 77. L. Prüger , 85. J. Požár
25

Domácí celý zápas tahali za delší konec provazu, ale řádně se zapotili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Podle postavení v tabulce měl být zápas pro domácí jasnou záležitostí. Stovka diváků však v prvním poločase moc pohledného fotbalu neviděla. Hrálo se většinou ve středu hřiště bez výraznějších brankových příležitostí. O poločasovém výsledku tak rozhodla Svobodova proměněná penalta po faulu hostí na domácího Tržila – 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas zahájili aktivněji hosté, ale jejich šance končily střelou mimo branku nebo je zlikvidoval Rumíšek. Tak po hodině hry opět měnili skóre domácí, když se ve vápně nejlépe orientoval Stehlík, který byl v té době na hřišti pouhé tři minuty – 2:0. Klid na domácí kopačky to však nepřineslo a mohou děkovat Rumíškovi, že na ukazateli v kolonce obdržené branky svítila stále nula. To se však změnilo čtvrt hodiny před koncem, když Pruger proměnil hlavičkou centr za domácí obranu – 2:1. Hosté si vytvářeli i další šance, ale trestuhodně je zahazovali. Domácí naopak tu jedinou po hrubé chybě hostující obrany využili a Svobodova střela k tyči znamenala opět dvoubrankové vedení – 3:1. Pět minut před koncem hosté svoji snahu o korekci výsledku korunovali další hlavičkou tentokrát Josefa Požára – 3:2. Bylo to však z jejich strany všechno a domácí tak nakonec vydřeli tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): První poločas pro oko diváka nic nepřinesl. Na obou stranách bylo hodně nepřesností, chyběla energie a všechny akce končily před vápnem obou brankářů. V druhém poločase jsme se dostali do dvoubrankoveho vedení, ale soupeř dokázal rychle odpověď. V závěru se pak skóre ještě dvakrát měnilo, ale body zůstali doma i po velkém tlaku hostí.




Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] (52. M. Premar [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Premar [-] , M. Pařízek [-] , J. Tržil [-] , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , J. Benda [-] (58. L. Stehlík [-] ) , V. Novotný [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - M. Blaha [-] (52. J. Janů [-] ) , T. Smolík [-] , D. Novotný [-] , J. Pech [-] - Z. Starý [-] , L. Prüger [-] , V. Skryja [-] , D. Požár [-] - J. Požár [-] , P. Císař [-] (46. P. Lhoták [-] )

ŽK: 82. P. Benda , 87. L. Stehlík , 90. M. Pařízek - 77. V. Skryja , 87. D. Požár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - KALINA Oldřich, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích