Pět branek Procházky a tři body pro Křižanov!


24

Hosté rychle vedli a chybně jim nebyl uznán druhý gól. To odstartovalo střeleckou galashow domácího Procházky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za letního počasí chtěli domácí odčinit prohru z Nedvědice. Hosté z Rudíkova však hned v 3. minutě dokázali využít chybu v komunikaci domácí obrany a dostali se do vedení - 0:1. Křižanovští se hnali za vyrovnáním, ale v první šanci kanonýr Procházka ještě těsně minul. Tlak domácích rostl a hosté hrozili pouze výjimečně z brejku. Po jednom z nich v hraniční situaci skórovali, ovšem pomezní rozhodčí nakonec odmával ofsajd. Minutu na to se radovali domácí. Hlavou zavěsil Procházka a rozjel svoji one man show - 1:1. Křižanov zpřesnil svoji kombinaci a do poločasu po dvou krásných akcích měl na svém kontě stále ještě devatenácti letý Procházka hattrick - 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle se nic nezměnilo a domácí svého soupeře lehce kombinační hrou přehráváli, několik tutových šancí ale neproměnili. V 67. minutě další branku domácích zaznamenal Martin Procházka - 4:1. Konečné skoré zápasu se ještě třikrát změnilo v poslední desetiminutovce. V 80. minutě skóroval domácí M. Burian - 5:1. Dvě minuty poté snížil kapitán hostů Nožička - 5:2. Poslední změnu skóre měla na starosti opět pětkrát skórující hvězda utkání Procházka - 6:2.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
SK FC Křižanov (FB): Rudíkov sice otevřel skóre a pak mu byl chybně rozhodčími odepřen gól na 0:2, poté však hosté museli sledovat ofenzivní představení domácích a zejména galashow 19 letého Procházky, autora hned pěti branek. Křižanov doma zvítězil 6:2.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Liška [-] , D. Uhlíř [-] (84. T. Malec [-] ) , M. Škorpík [-] (63. P. Kaštan [-] ) , D. Fendrych [-] , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , D. Bajer [-] , D. Plocek [-] (71. L. Halámek [-] ) , A. Nedoma [-] (63. M. Burian [-] ) , L. Kopáček [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] (41. M. Slaný [-] ) , J. Kotačka [-] (71. P. Smieško [-] ) , J. Dobrovolný [-] - M. Outulný [-] , L. Jura [-] , L. Nožička [-] (86. R. Pokorný [10.0] ) - J. Trnka [-] , J. Pažourek [-] , M. Skryja [-]

ŽK: 36. J. Milota - 43. J. Pažourek , 75. M. Outulný .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ZADINA Petr - ŠUDOMA Jiří, MINYU Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích