Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice zaskočily lídra soutěže


26

Spanilá nedvědická jizda skončila na půdě Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Asi 150 diváků vidělo v Přibyslavicích utkání výborné úrovně, neboť obě mužstva produkovala hru po zemi s celou řadou narážeček, krátkých přihrávek  a překvapivých dlouhých centrů  na útočníky. Domácí podali naprosto fantastický výkon a proti vedoucímu týmu soutěže měli po celý zápas kromě posledních 20 minut převahu a plně pod kontrolou. Nutno konstatovat, že hostům se utkání v Přibyslavicích opravdu nevydařilo.


V prvních patnácti minutách měli domácí naprostou převahu, vlétli na hostující tým a výsledkem byly minimálně tři tutovky. Nejdříve vykopával hostující obránce míč po krásné hlavičce Kolmana z brankové čáry, potom po velkém závaru v malém vápně nedokázali domácí z malého vápna z bezprostřední blízkosti a z následné dorážky překonat hostujícího brankáře domácí Lopatář a Drapák. V 35. minutě nedokázal domácí Kolman vstřelit vedoucí branku ani z malého vápna, když před byla zívající odkrytá celá branka ale a navíc v  38. minutě Bukáček z trestného kopu z hranice vápna obstřelil zeď ale trefil jen tyčku hostující brány.  Nakonec se domácím přece jenom podařilo zaslouženě získat do poločasu vedení a to Bukáčkem, který v 43. minutě prostřelil ve velkém vápně hostujícího brankáře a dostal domácí do vedení - 1:0. Nutno podotkout, že i když hosté měli daleko méně ze hry, trefili ještě za bezbrankového stavu spojnici branky a jednu výbornou šanci neproměnili.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle nastoupili domácí ve velkém stylu, neboť ve 48. minutě převzal míč na své polovině Bukáček, obelstil svým průnikem po levé straně všechny tři hostující hráče a z očí do očí hostujícímu brankáři se nemýlil a aby toho nebylo pro hosty dost,  hned v 50. minutě po rohu domácích se trefil Vaníček a zvýšil na 3:0. O osudu utkání tak bylo v podstatě rozhodnuto, nicméně hosté v posledních dvaceti minutách ukázali , proč jsou vedoucím týmem, ale podařilo se jim jenom v 81. minutě R. Pivoňkou  snižit na 3:1. Poslední slovo měli domácí, když v 88. minutě přihrál hostující zdravotně indisponovaný brankář míč přímo na kopačku Drapáka a ten v podstatě do prázdné brány stanovil závěřečný stav zápasu na 4:1. Domácí sehráli po dlouhé době vynikající zápas a zasloužené porazili lídra tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Dneska jsme předvedli vynikající výkon a zaslouženě vyhráli. Zápas jsme opět mohli rozhodnout už v první půlce, ale neproměnili jsme šance, pravda, že i hosté měli nebezpečné šance a mohli skórovat, ale my jsme měli mnohem více ze hry. Naštěstí nám to tam napadalo a konečně jsme urvali 3 body po opravdu skvělém výkonu.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Na nádherném trávníku v Přibyslavicích jsme dnes odehráli snad nejhorší utkání tohoto soutěžního ročníku. Již tradiční vynucené míchání se sestavou, bezkrevný a alibistický výkon na nažhavené domácí hráče nemohlo stačit. Za bezbrankového stavu jsme sice dosáhli branky, bohužel z těsného ofsajdu, poté zvonilo břevno domácí branky po střele M. Pachlopníka. Následně domácí střelci neuvěřitelně zahodili několik tutovek, a tak jediná branka v naší síti v závěru poločasu byla milosrdným vyjádřením tlaku, který na naši branku domácí hráči vyvinuli. Hned po přestávce přišla pohroma v podobě dalších dvou branek v naší síti. Naše následné mírné zlepšení již k ničemu nevedlo a nadšeně hrající domácí se zaslouženou výhru pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - L. Drapák [-] (89. R. Zelený [-] ) , L. Lopatář [-] , J. Kolman [-] (69. J. Rambousek [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Kopeček [-] , J. Tajovský [-] (78. M. Čejka [-] ) , M. Musil [-] , Z. Švéda [-] , L. Vaníček [-] , J. Skrobikowski [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Pachlopník [-] (71. M. Pivovarčík [-] ) , R. Šikula [-] , M. Vašíček [-] , F. Škutchan [-] , Š. Kroupa [-] , S. Balák [-] , L. Jirásek [-] (75. J. Pachlopník [-] ) , T. Christian [-] , V. Štefka [-] , J. Sytař [-] (46. M. Pivovarčík [-] )

ŽK: 53. M. Musil , 84. L. Vaníček - 68. T. Christian , 69. M. Pachlopník .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: BOUDA Josef - MUZIKÁŘ Ondřej, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů