0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy loupily v Bohdalově


Branky


25

Okresní derby skončilo těsnou výhrou rozjetých Rozsoch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí mohli vstoupit do utkání stejně jako před týdnem, Vojtěch Koukal dostal ve druhé minutě přihrávku za obranu, branku však minul. Poté začali hrát i hosté, byli více na míči, do šancí se však nedostali. Rozhodnutí ale přeci jen z jejich tlaku přišlo, při snaze domácích dostat míč do bezpečí se však odrazil od Stanislava Padrtky a skončil v brance - 0:1. Smolný gól ale i takové padají. Domácí mohli srovnat, Aleš Neuman postupoval ze strany, Patrik Juračka ale rychle vyběhl a vyrazil míč na roh. Filip Boháček při své šanci brankáře obešel, jeho zakončení z úhlu ale srazil hostující hráč na další roh. Těch zahrávali domácí spoustu, ale většinu jich na přední tyči nikým neatakován posbíral Petr Bureš. Zkušený kanonýr se dostal i do dvou šancí, nejprve postupoval sám na branku, Michal Martinčič však jeho kličku přečetl a míč dostal do bezpečí. Při další situaci tečovali domácí střelu z vápna na tyč, dorážku opět skvěle vyrazil Martinčič.

 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začali domácí opět velkou šancí, střelu Pokorného ale Juračka skvěle vyrazil. Hosté mohli přidat pojistku, Martinčič ale stále držel svůj tým ve hře. V 78. minutě zastavil Michal Krčál unikajícího útočníka a rozhodčí neměla jinou možnost, než udělit červenou kartu. Domácí i v oslabení bojovali o vyrovnání, ale hosté si vedení pohlídali.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Roman Velín (brankář): Dnešní utkání se nám příliš nepovedlo, chyběla větší jistota a pohoda z předchozích utkání. I tak jsme se do nějakých šancí dostali, ale dnes to zkrátka nevyšlo. Hosté navíc podali výborný výkon a i když rozhodl smolný gól, vyhrát si zasloužili.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Utkání proti velice těžkému a kvalitnímu soupeři jsme nakonec zvládli. Nevstřelili jsme uklidňující druhou branku, takže domácí byli velice nebezpeční až do závěrečné vteřiny. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon a fanouškům za podporu.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] , L. Krčál [-] , O. Chalupa [-] , M. Krčál [-] - D. Toman [-] (73. M. Chmelař [-] ) , A. Neuman [-] , F. Boháček [-] - V. Koukal [-] , V. Pokorný [-] (60. L. Klimeš [-] ) -

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - A. Toman [-] (90. M. Střešnák [-] ) , P. Šmerda [-] , S. Padrtka [-] (92. A. Bureš [-] ) , P. Bureš [-] (81. R. Padrtka [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , E. Šibor [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 61. L. Krčál - 26. A. Prášil , 68. P. Šmerda , 76. P. Prášil , 80. P. Bureš . ČK: 78. M. Krčál .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BURIAN Vít, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza