1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov veze výhru z Beranova


Branky


27

V zápase se ukázala jarní forma obou celků. Rozjetí hosté vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté jeli do Velkého Beranova s jasným cílem, a to vrátit se zpět na vítěznou vlnu a hrát pořád o co nejvyšší umístění v dost našlapané tabulce. Na úvod zápasu za silného větru a deště si vytvořili velké šance hosté, ale k dovršení branky to bohužel nebylo. Okolo 20. minuty si první větší šanci vytvořili také domácí. Od rozehrávky od svého brankáře přes střed se balon dostal až ke Ganzwohlovi, ten napřáhl zpoza vápna, ale hostující brankář jeho pokus vyrazil mimo své tyče. Ve 30. minutě jsme mohli vidět první branku utkání. Po dlouhém do vápna domácích udržel balon Klimeš, ten sklepl na Krčála, který vystřelil a Koukal šikovně tečoval za Roudenského záda - 0:1. Do konce poločasu se hrál spíš nakopávaný fotbal. 

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli se odehrával bojovný a důrazný fotbal. V 60. minutě hosté zahrávali roh. Boháčkův přesný centr našel nejvyššího hráče Křesťana a ten hlavičkou o břevno zvýšil - 0:2. Hosté se dostali do herní pohody a kontrolovali stav dobře rozehraného utkání. Nakopávané balony domácích dobře sbírala obrana se skvěle hrajicím Fabíkem. Domácí v 80. minutě změnili taktiku, místo nakopávaných balonů začali hrát víc kombinačně a tím dostali hosty pod tlak. 87. minutě po pěkné kombinaci dal naději domácím Kovařík, kdy střelou z boku vápna prostřelil Martinčiče - 1:2. To byla ale poslední akce, co hostující obrana dovolila domácím a hosté si tak odváží důležité tři body.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] (70. P. Procházka [-] ) - D. Skála [-] , T. Mátl [-] (76. D. Sommer [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] (84. V. Vrzal [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Vaníček [-] (46. P. Švaříček [-] ) , V. Weselý [-] , P. Kittler [-]

Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] , O. Chalupa [-] , D. Toman [-] - M. Chmelař [-] (89. V. Švoma [-] ) , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , L. Krčál [-] - V. Koukal [-] , L. Klimeš [-] (75. J. Wasserbauer [-] ) -

ŽK: 11. M. Vaníček , 38. R. Kittler , 58. D. Skála - 41. A. Neuman , 51. V. Koukal , 81. J. Wasserbauer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MYŠKA Roman - BABÁK Martin, PIŠTĚK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Kaňka
Tip experta: výhra hostů

1:3 - Bohdalovu se na jaře daří více.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza