2:1
(1:0)
65. T. Kazda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov přetlačil Přibyslavice


Branky


27

Derby zvládli lépe domácí, kterým tři body zajistil v závěru Skryja.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Začátek zápasu patřil domácím, kteří se tlačili k zakončení, ale většina střel byla zablokovaná nebo sražená na rohový kop, i z těch domácí hrozili, ale nikdo nedokázal míč dotlačit do sítě. V 18. minutě se konečně ujali vedení, když zahrával roh Pažourek a míč přímo z rohu zakroutil do sítě - 1:0. Chvíli na to už to mohlo být o dvě branky, ale dorážka Skryji skončila na břevně. Poté rozehráli domácí roh na krátko a prudký centr Trnky proletěl malým vápnem , bohužel pro domácí nikdo nedokázal míč dopravit do sítě. Zhruba od 30. minuty domácí vypadli z aktivity zbytečnými ztrátami, hosté měli více míč na kopačkách. Jejich útočné tažení končilo buď na obraně nebo na dobře chytajícím Doležalovi. 

Domácí v závěru rozhodli

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a začali si vytvářet více šancí, domácí ale dlouho držel brankář Doležal. Šance si vytvářeli i domácí, ale tu největší spálil Trnka. V 65. minutě se radovali hosté , když domácí špatně pokryli rohový kop a bylo srovnáno - 1:1. V 76. minutě krásný centr Havlína skončil na břevně a odražený míč dopravil do sítě Skryja - 2:1. Za chvíli si Havlín akci zopakoval a poslal opět krásný centr před branku, tentokrát se ale nikdo nedokázal prosadit. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Luděk Hadraba (trenér): Jsem rád, že jsme utkání zvládli za tři body. Nebylo to ovšem jednoduché utkání. Začali jsme dobře, vytvořili i slušné příležitosti, pak jsme ale zbytečně ztráceli a stálo nás spoustu sil hrát bez míče. Hráči ale podali bojovný a odhodlaný výkon utkání zvítězit.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - L. Jura [-] , L. Nožička [-] , M. Mikyska [-] (92. D. Lehký [-] ) , M. Slaný [-] - J. Pažourek [-] , P. Smieško [-] (74. M. Havlín [-] ) , M. Outulný [-] , J. Dobrovolný [-] (90. R. Pokorný [-] ) - J. Trnka [-] , M. Skryja [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - J. Pacal [-] , T. Kazda [-] , P. Mícek [-] (42. J. Rambousek [-] ) , J. Kolman [-] , J. Uher [-] (89. R. Zelený [-] ) , M. Bukáček [-] , J. Tajovský [-] (78. J. Hricák [-] ) , Z. Švéda [-] , L. Vaníček [-] , J. Skrobikowski [-]

ŽK: 87. M. Skryja - 34. J. Pacal , 78. L. Vaníček . ČK: 82. J. Pacal .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - GAPKO Milan, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Radek Kaňka
Tip experta: výhra domácích

2:0 - Rozhodne domácí prostředí.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza