3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy berou další tři body


Branky


29

Rozjeté Rozsochy o osudu utkání s trápící se Polnou rozhodly už během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí vstoupili do utkání aktivně, byli lepší a vytvářeli si i brankové příležitosti, které nedokázali využít. Hosté měli jenom nebezpečné standardní situace, se kterými si domácí poradili. Ve 14. minutě výborně hrající Petr Bureš vyslal za obranu Pavla Šmerdu, který si poradil se vším a všemi a rozvlnil síť - 1:0. Domácí byli stále aktivní, ale nedařilo se jim vstřelit druhou branku. Až ve 41. minutě se prosadil kanonýr Petr Bureš, kdy domácí uzamkli hosty před jejich vápnem a po mnoha odrazech a centrech se domácí kanonýr prosadil - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase začali být hosté nebezpečnější, ale vše vzal do svých rukou opět kanonýr domácích Petr Bureš, kdy dostal skvělý pas od Emila Šibora, vydal se do sóla, předběhl a oklamal dva stopery a nekompromisně zakončil - 3:0. Domácí poté kontrolovali hru, měli i další příležitosti. Zejména střela střídajícího Patrika Juračky volala po brance a také nastřelená tyč Adama Prášila. Žádná další branka už k vidění nebyla, a tak domácí zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Utkání jsme zvládli velice dobře, škoda neproměněných dalších příležitostí. Všem hráčům děkuji za výborný výkon a předvedenou hru i v chladném počasí. Fanouškům děkujeme za skvělou podporu.Doufám, že zranění kapitána hostí, které si přivodil i kvůli dnešnímu počasí, nebude vážné a brzy se vrátí na hřiště.




Sestavy


TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - R. Padrtka [-] (72. P. Juračka [-] ) , P. Šmerda [-] (84. A. Bureš [-] ) , S. Padrtka [-] (84. R. Prášil [-] ) , P. Bureš [-] (72. O. Oláh [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , E. Šibor [-] , P. Prášil [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - T. Diviš [-] , Z. Smutný [-] (73. F. Košina [-] ) , L. Čaloud [-] (73. J. Vampola [-] ) , M. Drápela [-] , . Holub [-] , M. Havlíček [-] , D. Drápela [-] (70. M. Šorf [-] ) , A. Brukner [-] , A. Kasal [-] (70. F. Vrbecký [-] ) , P. Juříček [-]

ŽK: 70. Z. Smutný .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - ŠETEK Jiří, POLODNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Kaňka
Tip experta: výhra domácích

4:0 - Tady asi není o čem.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích