Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Petřín zabral a otočil duel s Českým Krumlovem


Branky


18

Vedoucí tým tabulky pro Jihočechům nezaváhal, i když v průběhu první půle prohrával se soupeřem o jednu branku. Nakonec však všechny body zůstaly v Plzni. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzeňský tým byl od prvních minut aktivnějším týmem a diktoval tempo hry. Obrana Jihočechů se měla hodně co otáčet, aby neinkasovala. Při hostech stálo i štěstí, když několik domácích tutovek zůstalo neproměněno, jednou i zavonilo břevno. Zároveň ale dokázali zahrozit i hosté, kterým se nakonec i povedlo ujmout se vedení. První nepříjemná střela ještě brankou neskočila. Další brejk Krumlova ale už dopadl úspěšně, když se prosadil Oliver Polanský

 

Domácím se ale povedlo ještě do konce první půle vyrovnat. Demeter se zbavil obránců a následně nádherným centrem našel Jana Mudra, který jen uklidil balon do sítě. Český Krumlov navíc záhy přišel o svého klíčového hráče Radka Bauera, jenž musel vystřídat kvůli zranění. 

 

Po přestávce hosté inkasovali z nohy Aleše Demetera a od té doby už existoval na hřišti jen jeden tým. Český Krumlov musel otevřít hru, což byla voda na mlýn pro domácí fotbalisty. Po další nahrávce Demetera se prosadil Jan Vodrážka a svůj snový zápas zakončil čtvrtou brankou Aleš Demeter



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Od začátku jsme byli lepším týmem. Odehráli jsme to opravdu dobře a zaslouženě jsme vyhráli. Sice jsme si to trochu zkomplikovali tím, že jsme prohrávali, ale po druhé brance bylo hotovo.

FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Utkali jsme se proti nejlepšímu týmu soutěže. Domácí ukázali v utkání kvalitu. My jsme sice bojovali, ale domácí ukázali svoji sílu především v koncovce. Podle mě je Petřín jasným postupujícím. My se musíme soustředit na jiné zápasy, v nichž musíme získat body.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] (76. D. Plecitý [-] ) , J. Mudra [-] (46. J. Flachs [-] ) , J. Treml [-] , P. Bednář [-] , M. Vohrna [-] (76. J. Tětek [-] ) , J. Vodrážka [-] (66. D. Vodrážka [-] ) , V. Lisý [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , M. Provod [-] (85. M. Vanc [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - Š. Šindelář [-] (61. J. Matuška [-] ) , J. Kordík [-] , O. Polanský [-] (85. M. Trapl [-] ) , T. Gelnar [-] , R. Bauer [-] (42. V. Kubát [-] ) , M. Švec [-] , M. Matějček [-] (85. F. Lach [-] ) , O. Matuška [-] , J. Kabele [-] , D. Trmal [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - HESSOVÁ Tereza, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tady jsou favoritem domácí. Krumlov se na jaře zlepšil, ale proti největšímu kandidátovi na postup to stačit nebude. Už v Katovicích se Slavoj jen bránil, ale po dvou chybách nakonec zvítězil. Plzeňáci je k ničemu nepustí, proti týmům s vyztuženou obranou jsou zvyklí hrát a zvítězí vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V zápase budu fandit hostujícímu týmu, ale očekávám jednoznačné vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hosté z královského města na hřišti lídra neuspějí, byť jaro mají velmi dobré.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích