0:2
(0:1)
37. J. Vonášek (vl.)
59. M. Provod
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Petřín nezastavily ani neoblíbené Katovice


Branky


37. J. Vonášek (vl.) , 59. M. Provod
17

Vedoucí Petřín jede na jaře jako rozjetá lokomotiva. Neztratil ani na jihu Čech. Katovice se naopak více potápějí do bojů o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco fotbalisté Petřína se řítí za postupem do třetí ligy, Katovice naopak postupně dohánějí týmy, kterí se nacházejí na sestupových příčkách. Přesto první půle utkání byla velmi vyrovnaná. Na hráčích Petřína bylo znát, že na horké katovické půdě se jim nehraje vždy úplně nejlépe. I tak se jim ale povedlo ještě se do konce první části dostat se do vedení. Střílený centr ze standardní situace si nešťastně do vlastní branky srazil Jan Vonášek

 

Po změně stran se navíc Petřínští po patnácti minutách ještě více uklidnili. Aleš Demeter se dobře uvolnil od svého obránce, rozkmital své rychlé nohy a po pravé straně se dostal až do vápně, kde přichystal balon nabíhajícímu Michalu Provodovi, jenž ho jen lehce uklidil do sítě. Pak už hostující fotbalisté potvrdili svoji zkušenost a dovedli duel v poklidu do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Už je to třetí zápas, co jsme nevstřelili ani branku. Nedaří se nám. Hrajeme hodně ztěžka, k tomu dostáváme hodně laciné branky. Na ty naše se zase naopak nadřeme. Trápíme se a úplně nevíme, jak z toho ven. Celkově nám chybí rychlost a lepší řešení situací. V obraně si navíc vedeme lehkovážně.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Předvedli jsme v letošní sezoně už lepší výkony, ale utkání jsme zvládli. Využili jsme dvě příležitosti, zároveň jsme soupeře k ničemu nepustili za celý zápas. Už si ani nepamatuju, jestli jsme tady někdy vyhráli, nebo i bodovali.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Brabec [-] , J. Sigmund [-] , M. Kynkor [-] - D. Bálek [-] (78. P. Sládek [-] ) , J. Štěch [-] (63. M. Požárek [-] ) , P. Kotrba [-] (63. M. Souhrada [-] ) , J. Motl [-] , M. Kynkor [-] , J. Vonášek [-] - V. Uher [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Kohout [-] , A. Demeter [-] (84. M. Frank [-] ) , J. Treml [-] , J. Mudra [-] (66. D. Heller [-] ) , M. Provod [-] (91. L. Maxa [-] ) , P. Bednář [-] , M. Vohrna [-] (66. D. Plecitý [-] ) , J. Vodrážka [-] (66. J. Flachs [-] ) , V. Lisý [-] , P. Klich [-]

ŽK: 44. P. Kotrba , 75. J. Sigmund , 87. P. Sládek - 38. P. Bednář , 65. J. Vodrážka , 82. D. Heller .
Počet diváků: 276. Rozhodčí: WULKAN Jakub - VOJÁČEK Lukáš, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů