1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:30

24.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany skolily Komárov, který si vyslechl nadávky od svých příznivců


Branky


93. A. Suchý - 49. D. Kroc , 71. M. Černý
17

Rokycany potvrdily v Komářově výbornou formu z posledních týdnů. Ze hřiště soupeři si přivezli vítězství 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté z Husových sadů mají v posledních týdnech výbornou formu a bleskovým sbíráním bodů se nejspíše brzy vyhnou jakýmkoliv záchranářským problémům. I v Komárově odehráli hosté výborné utkání. Do zápasu sice šli bez několika opor, i tak ale byli v první části aktivnější. Přihlížející fanoušci se však žádné branky nedočkali. 

 

To se změnilo ale hodně brzy po začátku druhého dějství. Dlouhý balon našel rozběhnutého Patrika Egera, který z levé strany vápna ještě našel zcela volného Davida Kroce. Ten potvrdil pověst kanonýra a z gólové pozice se nemýlil. Po tomto momentu navíc musel kvůli zranění střídat domácí gólman Míka. Následně ale přišly pro Rokycany těžké momenty. Nejprve byl po faulu nad Marka Nedvěda nařízen pokutový kop. Gólman Houdek dobře vystihl stranu a zasahovat nakonec ani nemusel, když Jakub Lukavský nastřelil tyčku jeho svatyně. Ještě těžší moment ale přišel pro hosty o malou chvíli později. Matěj Rybař zatáhl za záchranou brzdu, jako poslední hráč zastavil nedovoleně protihráče a za svůj zákrok putoval předčasně do sprch. 

 

Hostům se ale i přes hru v deseti povedlo navýšit skóre. Po autovém vhazování hlavičkoval nepříliš prudce Michal Černý, jehož balon šel vysoko do vzduchu a následně zapadl nečekaně za brankáře Komárova, kterému se nejspíše ztratil ve slunci. Rokycany tak vedly 2:0 a slibný náskok udržely skoro až do konce. Adam Suchý sice ještě snížil v nastaveném čase po rohovém kopu, ale to byla pouze již jen kosmetická tečka. 



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Lukavský: Prohra 1:2 odpovídá průběhu zápasu. První půle z naší strany vůbec nebyla dobrá, Rokycany byly nebezpečnější a měli více ze hry. Druhou půli jsme měli jedinečnou šanci na srovnání ale trefil jsem z penalty pouze tyč. To byl myslím zásadní moment, ale beru to na sebe. Následně Rokycany odskočily na dva góly a my jsme museli dotahovat. Poté jsme korigovali na 1:2 v 90 min. z rohu. Nicméně z naši strany to byl jeden ze slabších výkonu na jaře. Příští týden potřebujeme zabrat a bodovat na plno

FC Rokycany
Dan Houdek: Budu se opakovat. Za mě remízové utkání, první poločas 0:0 tomu odpovídal. Pro nás tím těžší je, že nám vypadlo pět hráčů ze základu kvůli zranění, ale kluci z lavičky je nahradili skvěle. Pak famózním brejkem po ose Horváth - Eger krok jsme se ujali vedení. Od 60. jsme navíc hráli o 10 po chybě Rybaře, který šel správně ven po zatáhnutí unikajícího útočníka sám na bránu. Pote jsme přežili penaltu, pak bývalý spoluhráč a super kluk Péťa Ženíšek byl tak šokovaný, že je sám na malém vápně s míčem, že mě nechal zmenšit úhel a nastřelil mi kopačku. Po střídání brankářů jsme vstřelili šťastný gól na 2:0, kdy gólman soupeře smolně couval do brány a měl míč přímo ve slunci po hlavičce Miky Černého, který zase bude celý týden vyprávět trenérovi Haškovi na fačru, jak hlavou protrhnul síť. Malá poznámka pro domácí příznivce: Nadávat vlastním hráčům do čuráků a lemplů by bylo dobré omezit na lidi, kteří aspoň někdy stáli na hřišti. To je neuvěřitelné, a nechápu to. Mentalita Čechů je vážně skvělá věc.



Sestavy


FK Komárov
L. Míka [-] (50. P. Lorenz [-] ) - V. Lehedza [-] , J. Lukavský [-] , V. Nedavaška [-] , A. Vokáč [-] (77. K. Vajs [-] ) , O. Soukup [-] , M. Nedvěd [-] , O. Lang [-] , J. Šmíd [-] , P. Ženíšek [-] , A. Suchý [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - S. Horváth [-] , P. Eger [-] (88. M. Drábek [-] ) , M. Rybař [-] , L. Karlíček [-] (65. T. Pliml [-] ) , M. Černý [-] (87. J. Bouda [-] ) , R. Pražský [-] , J. Janota [-] , L. Pergl [-] (46. R. Ryba [-] ) , D. Holek [-] , D. Kroc [-] (78. J. Drábek [-] )

ŽK: 14. J. Lukavský - 58. M. Černý , 88. P. Eger , 93. R. Pražský . ČK: 65. M. Rybař .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - NOVOTNÝ Miroslav, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích