0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovice vynulovaly rezervu Vlachova Březí


Branky


36. S. Pelech , 53. M. Jílek , 63. M. Kochma
15

Druhé jarní kolo okresní soutěže na Prachaticku přineslo souboj dvou porážených týmu z prvního kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté za tři

Souboj B týmů započali lépe domácí, kterým ale chybělo přesnější zakončení a tam brankář Trněný, který nastoupil místo absentující jedničky Kašpara, neměl moc těžké práce. Na druhé straně se hosté dostali do hry po akci Michala Jílka, která sice brankou neskončila, Strunkovicím však dodala potřebnou půdu pod nohama. Domácí se mohli dostat do vedení po rychlých protiútocích, ve kterých hledal Plachta křižnou přihrávkou své spoluhráče, ani jedna však nedoputovala do potřebného místa, a tak si úvodní branku připsaly Strunkovice. Ve 36. minutě zůstal ve vápně osamocený Stanislav Pelech, který využil povedeného centru a poslal hosty do vedení. 

Hosté ve druhém poločase navíc přidali rychle druhou branku, když v 53. minutě využil otevřené obrany Michal Jílek. Domácí vsadili všechno na jednu kartu, výsledkem byl však třetí gól Strunkovic v podání Miroslava Kochmy, který definitivně zlomil odpor Vlachova Březí. Strunkovická rezerva si tak připsala první jarní vítězství výsledkem 3:0, naopak Březí ani napodruhé nezvítězilo.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí B
Václav Plachta - hráč: Hosté nás potrestali a dokázali využívat své šance. Nám chybí hrotový útočník a to se bohužel prokázalo i ve druhém utkání na jaře. Zápas se z celkového pohledu hrál v duchu fair-play a hosté zaslouženě vyhráli.

TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - trenér: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas a to se potvrdilo. Domácí tým byl první půl hodinu lepší, ale naše pozorná obrana fungovala výborně, a tak se domácí tým dostal buď ke střelám z dálky nebo ke standardním situacím, ze kterých ale vyloženou šanci neměl. Pak jsme zničehonic šli sami na branku, ale Míša Jílek neproměnil. Od té chvíle se nám začalo herně dařit a do vedení jsme šli po pěkném centru na malé vápno, který Standa Pelech poslal koníčkem do branky. Ve druhém poločase se nám podařilo zápas vstřelením dvou branek rychle rozhodnout. Domácí tým vsadil vše na útok a my chodili často do rozhozené obrany, ale v zakončení opravdu moc přesní nejsme. Výhra dle mého názoru zasloužená. Zahrála nám výborně celá obrana v čele s brankářem a největším univerzálem ve střední Evropě Luďou Trněným. Z domácího týmu hodně zlobili oba krajní záložníci Vašek Plachta a Filip Beránek. Celkově musím říct, že zápas byl z obou stran férový a slušný k čemuž přispěl i dobře pískající hlavní rozhodčí.



Sestavy


FC Vlachovo Březí B
D. Hodonický [-] - V. Plachta [-] , J. Pešek [-] , L. Řezník [-] , F. Šťoural [-] , R. Vítkovský [-] , F. Beránek [-] , Š. Kouba [-] , V. Pěsta [-] , R. Lauda [-] , R. Hůrský [-]

TJ Blaník Strunkovice B
L. Trněný [-] - J. Šulc [-] , D. Müller [-] , R. Landgráf [-] , M. Kochma [-] , O. Kochma [-] , J. Hálek [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , M. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

Hráči zápasu: L. Trněný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - LAGRON František (N), ŠABRŠULA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Očekávám vyrovnaný zápas který skočí výhrou hostů 1:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pro nás těžký zápas, ale věřím, že ho zvládneme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů