A. Emelianov 29. (p.)
V. Fiala 45.
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenická odplata za podzim se nekonala


Branky


13

S jasným cílem vstoupila Jesenice do jarní části. V duelu se Senomaty chtěla nejen bodovat, ale především oplatit Beranům podzimní debakl. Hosté získali vedení, o které ale ještě před odchodem do kabin přišli a byli to právě oni, kdo musel dotahovat. Nebýt jesenického zaváhání v závěru, zůstal by plný počet bodů na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Podzimní debakl 9:2 ve prospěch Senomat dost možná budil některé jesenické hráče před prvním jarním mistrákem ze spaní. Ani v tomto utkání to nevypadalo na začátku o moc lépe. Mácha dostal ve 12. minutě nahrávku z pravé strany kousek za velké vápno a nádherný rohlíček senomatského kapitána z prvního dotyku zapadl za Flajšingra - 0:1.

 

Domácí celek se ale nevzdal a krátce před půl hodinou odehraného času přišel s odpovědí. Nadějný přímý kop těsně za hranicí šestnáctky zastavil jeden ze senomatských hráčů ve zdi rukou a sudí Polívka ukázal na značku pokutového kopu. Tíhu okamžiku na sebe vzal Emelianov a nemýlil se - 1:1. Senomaty se snažily vzít si vedení zpátky, ale střelecké pokusy postrádaly přesnost.

 

Už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, ale opak byl pravdou. V. Fiala těžil z práce svého spoluhráče, který byl u zblokované střely dříve než senomatský brankář a z pozice zakončujícího měl už snadnou úlohu - 2:1. Jesenice tak otočila gólem do šatny průběh zápasu a dala tak pomalu a jistě zapomenout na podzimní debakl.

Chyba v závěru bolela

Do druhého poločasu šly oba celky s jasným cílem. Nejprve zahrozila Jesenice, která ale ztroskotala na Kučabovi. Ten nejprve vychytal volej kapitána P. Johna a svůj tým podržel i v další dobré jesenické šanci. Na druhé straně se do zakončení dostal R. Hůla, ale z mírného úhlu rozvlnil pouze boční síť. Nejblíže ke gólu byl Jeníček, který si narazil se spoluhráčem, ale z velmi dobré pozice mířil vedle.

 

Nedáš, dostaneš. Jesenice měla dost šancí ve druhém poločase na gól, žádná ale brankou neskončila. Utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky. Na jejím začátku si slabší chvilku vybral Flajšingr, jehož rozehrávku stoper nečekal, míč se dostal k Žebrakovskému a ten padající svící dostal míč do branky - 2:2. Podzimní debakl se neopakoval a Berani nakonec mohli být rádi, že berou z těžkého zápasu alespoň jeden bod. Ten byl naopak pro domácí vzhledem k průběhu dost možná málo...



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: Do zápasu se Senomaty jsme vstoupili s odhodláním napravit debakl z podzimu, který jsme na hřišti soupeře schytali. Podřídili jsme tomu přípravu na zápas, chtěli jsme získat tři body, což se bohužel nepodařilo. O vítězství jsme se obrali vlastní chybou a soupeři jsme darovali bod. Musíme to přijmout, jedeme dál. V zápase jsme jinak podali výborný výkon.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: I když v utkání padly čtyři branky, tak diváci moc atraktivní utkání neviděli. Náš výkon byl mizerný. Bez kombinace, bez momentu překvapení. Hráli jsme zbrkle a nepřesně, více jak dvakrát si přesně přihrát se rovnalo zázraku. Za jediný klad z utkání považuji, že jsme získali alespoň bod.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - J. Mutínský [-] , D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , R. Bešík [-] , P. Pošta [-] , K. Pros [-] , P. John [-] , V. Bouda [-] , D. Halámek [-] , A. Emelianov [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Štys [-] (82. L. Žebrakovský [-] ) , T. Trýb [-] , M. Štícha [-] , R. Hůla [-] , T. Pichner [-] , L. Mácha [-] , R. Trešl [-] (72. M. Kodeš [-] ) , J. Kodeš [-] , A. Kyncl [-] , A. Polcar [-] (79. M. Aoumi [-] )

ŽK: 10. R. Bešík , 22. P. John , 92. A. Emelianov .
Hráči zápasu: J. Mutínský , A. Emelianov - O. Kučaba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KALAJ René (N), KOC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Jesenice na svém velkém hřišti zachrání alespoň jeden bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích