2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov ztratil v Pavlíkově, ten byl o gól šťastnější


Branky


13

Velmi těžký los na úvod jara pro oba týmy. Pavlíkov na svém hřišti přivítal Janov, který vyhlíží top trojku. Po bezbrankovém a tak trochu nudném prvním poločase přišel hned na začátku toho druhého rychlý gól Sokola, na který ale našli domácí odpověď. Pavlíkov vyrovnávající branka nakopla, přišla další a ta byla nakonec vítězná!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas

První poločas byl takovou čekanou na první větší nebo zajímavější příležitost, která ale nepřicházela. Janov se snažil hrát na své účinné protiútoky, ale u snahy bohužel pro hosty také zůstalo. Domácí drželi míč na svých kopačkách o něco častěji a snažili se překonat postupně svého soupeře, což se dařilo pouze po vápno.

 

Pomalý rozjezd zápasu trochu okořenila až gólová šance pár minut před poločasem. Navrátilec Jiroušek zahrával přímý kop těsně za vápnem a jeho projektil brankář Tomášek vyrazil před sebe do míst, kde byl připravený Kalaše. Ten ale místo gólu do šatny branku vůbec netrefil! Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Studená sprcha a pak otočka

Jestli byl první poločas nudný, tak ve druhém bylo hned od začátku o zábavu postaráno. A to díky chybě v domácí rozehrávce, po které následoval janovský přímý kop. Ten hosté rozehráli nakrátko, míč se dostal ke Konvalinkovi a ten mířil přesně - 0:1. Studená sprcha domácí hráče probudila a byl to Pavlíkov, který převzal herní taktovku.

 

Netrvalo vůbec dlouho a bylo srovnáno. Kombinační akce středem hřiště skončila u Hekla, který si píchl míč směrem do šestnáctky a prostřelil Tomáška - 1:1. Po hodině hry byla radost na domácí straně ještě větší! Procházka dostal míč do strany, odkud vlétl do šestnáctky a levačkou na přední tyč vystřelil svému celku vedení - 2:1.

 

Utkání nabídlo tři branky, ale to bylo víceméně vše. Vyložených šancí ale bylo k vidění minimum, osobních soubojů zbytečně moc a zejména poslední momenty zápasu byly až moc vyhecované a fotbal šel stranou. Janov si žádný závěrečný tlak nedokázal vytvořit, Pavlíkov nikam nespěchal a výsledek se do závěrečného hvizdu nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Začátek zápasu se rozjížděl zvolna. My jsme byli více na míči, ale dělali jsme chyby v předfinální fázi, takže jsme se k ničemu moc nedostávali. Janov se od začátku snažil hrát na rychlé protiútoky, ale ty soupeři nevychazeli. Jedinou tutovku jsme měli na konci poločasu, ale bohužel jsem ji neproměnil. Druhý poločas začal naší chybou v rozehrávce, následoval na krátko rozehraný přímák soupeře a gól v naší síti. Po inkasované brance jsme ale soupeře zatlačili a zápas otočili. Po naší druhé brance byl zbytek zápasu vyhecovaný, Janov dělal velké množství faulů a k žádnému tlaku se na konci nedostal.

Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Byl to první zápas po zimní pauze. O přípravu jsme se moc nescházeli kvůli pracovním povinnostem a zápas se nepovedl ani jednomu týmu, bylo to hodně o soubojích. S tím rozdílem, že Pavlíkov byl o jeden gól šťastnější. Věřím, že to příště napravíme proti Zavidovu.



Sestavy


SK Pavlíkov
J. Erben [-] - J. Jiroušek [-] (61. A. Mašek [-] ) , V. Kononets [-] , Š. Procházka [-] , O. Polcar [-] (90. T. Hink [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , L. Hekl [-] (79. L. Pešek [-] ) , L. Polcar [-] , O. Kraus [-] , O. Vávra [-] (61. D. Řezáč [-] )

Sokol Janov
M. Tomášek [-] - V. Zuska [-] , R. Konvalinka [-] , J. Linc [-] (80. J. Koukal [-] ) , F. Houda [-] , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] (88. P. Dohnal [-] ) , M. Amler [-] , A. Alijevič [-] , J. Kail [-] , J. Kloub [-]

ŽK: 87. V. Kononets - 41. M. Bradáč , 75. R. Konvalinka , 84. J. Kail .
Hráči zápasu: Š. Procházka , O. Polcar - M. Amler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠAROCH Jan, HEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Tady nemohu jinak. Řekli jsme si, že večer chceme zapíjet vítězství.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů