Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka mezi Berany a hředelským béčkem


Branky


25. R. Hůla , 26. L. Mácha , 28. A. Kyncl , 53. R. Hůla , 63. A. Polcar , 66. T. Pichner - 10. D. Šmíd , 42. Z. Schwendt , 51. P. Sajner
16

Senomaty vstupovaly do utkání s B-týmem hředelského FK v roli favorita, ale byli to právě hosté, kteří se ujali vedení. Domácí však neponechali nic náhodě a třemi góly otočili průběh zápasu na svou stranu. Přestřelka pokračovala i ve druhém poločase, ve kterém ale Berani tahali za delší konec a po nevšední přestřelce berou plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový obrat Beranů

Byť měl zápas vcelku jasného favorita, do vedení se dostali po deseti minutách hosté. Zakončení hředelského hráče na hraně šestnáctky dokázal Kučaba ještě zneškodnit, ale míč vyrazil pouze do míst, kde byl s gólovou dorážkou připravený Šmíd - 0:1. Hředelské béčko si neužilo vedení vůbec dlouho a přišla doslova senomatská gólová smršť.

 

Tu odstartoval ve 25. minutě R. Hůla, který prásknul do přímého kopu zhruba ze třiceti metrů, střela senomatského křídelníka před brankářem Malým skočila a míč se třepotal v síti - 1:1. O minutu později už bylo vedení na straně domácích. Pichner poslal hlavou míč do strany na Máchu a ten od lajny u střídaček nádherným lobem překonal brankáře Malého, který opět nemohl mít čisté svědomí - 2:1.

 

Na parádu domácího kapitána navázal o pouhé dvě minuty později mladík Kyncl, který si v zakončení mezi penaltou a velkým vápnem vedl jako zkušený mazák - 3:1. Senomaty tak ukončily snovou tříminutovku, která byla jen vyústěním reakce na inkasovaný gól. Hředelská rezerva se sice položila, ale zvládla se z třígólového šoku oklepat a do kabin vsítit kontaktní branku. Šmíd si vyměnil nadvakrát míč se Schwendtem, kterému dala senomatská obrana až moc prostoru a velezkušený exfotbalista rakovnického SKR trestal - 3:2. Velmi zajímavý a na góly bohatý poločas skončil těsným vedením Beranů.

Hokejový výsledek

Co se podařilo hředelskému béčku v prvním poločase, to zopakovalo i v tom druhém. Bureš byl ve středu hřiště v souboji úspěšný, poslal za obranu Sajnera a zkušený kapitán nedal Kučabovi povedeným lobem šanci - 3:3. A mohlo se začit od nuly! Bohužel pro hosty ale přišla další blesková odpověď Senomat, která znamenala domácí vedení. Dlouhý nákop za obranu našel R. Hůlu, který byl v početní nevýhodě proti dvěma bránícím hráčům, ale to mu vůbec nevadilo. Dostal příliš prostoru, navedl si míč do šestnáctky a elegantním obstřelem nedal Malému šanci - 4:3.

 

Gólová divočina pokračovala. Obrovské zmatky a váhání při rozehrávce na hranici vápna potrestal Polcar, který ukradl soupeři míč a krásnou střelou ke vzdálenější tyči navýšil vedení - 5:3. Domácí byli na koni, což jen podtrhli další brankou o tři minuty později. Máchův centr z levé strany propadl až na zadní tyč k Pichnerovi, který orazítkoval břevno. Míč odražený od brankové konstrukce si znovu sám našel a doklepl ho do sítě - 6:3. A bylo hotovo!

 

Zbytek utkání nabídl další senomatské příležitosti, které ale nebyly využity. Zajímavý a pohledný zápas nakonec ovládli domácí, kteří svého soupeře, který měl dobré pasáže hry, pustili až moc do hry a ten dokázal trestat. Vlastními chybami se však hředelská rezerva dostávala pod tlak a to ji stálo body.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Hosté přijeli s celkem zajímavou sestavou a věděli jsme, že nás čeká nelehké utkání, které jsme však zvládli a naše vítězství je naprosto zasloužené. Musím dnes pochválit arbitry utkání. Mám dojem, že kvalita našeho výkonu roste s kvalitou rozhodčího. Minulé kolo byl náš výkon naprosto bídný a v utkání se spíše diskutovalo než hrálo. Dnes bylo utkání diametrálně odlišné. Hrálo se nahoru dolů, nebyla nouze o brankové šance, utkání nechyběly emoce i důraz. K tomu všemu přispěl kvalitním pohybem a citem pro hru rozhodčí Beneš. A když diváci viděli více branek než v utkání Sparty s Liverpoolem, museli odcházet spokojeni.

FK Hředle B
Zdeněk Schwendt, útočník: V zápase se Senomaty jsme se dostali do vedení, ale pak jsme dostali během pěti minut tři góly a to nás trochu položilo, Senomaty byly v ten moment lepší. Nám se podařilo do kabiny alespoň snížit na rozdíl jednoho gólu. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe my, vytvořili jsme si šanci a jednu z nich jsme využili k vyrovnání. Senomaty ale daly rychlý gól, znovu se dostaly do vedení a byly v tu chvíli na koni, což potvrdily dalšími dvěma góly. Poté měly oba týmy šance, ale další gól už nepadl. Pro nás je výsledek docela krutý, ale to nic nemění na tom, že jsme si dali ze šesti pět gólů sami.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Kyncl [-] , R. Štys [-] , T. Trýb [-] , A. Polcar [-] (76. M. Aoumi [-] ) , R. Hůla [-] , J. Šnídl [-] (76. M. Kodeš [-] ) , L. Mácha [-] (79. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-] (51. J. Kodeš [-] ) , T. Pichner [-] , M. Štícha [-]

FK Hředle B
D. Malý [-] - Z. Schwendt [-] , P. Sajner [-] (56. T. Vitner [-] ) , J. Loder [-] (56. M. Dolejš [-] ) , D. Šmíd [-] , T. Bureš [-] , D. Zilcher [-] (37. T. Čuda [-] ) , D. Čapek [-] (31. D. Brož [-] ) , B. Amauwah [-] , M. Somol [-] , D. Kroupa [-]

ŽK: 89. M. Aoumi - 60. M. Dolejš , 83. D. Kroupa , 87. M. Somol .
Hráči zápasu: A. Kyncl , L. Mácha , R. Hůla - D. Šmíd , D. Brož .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - ŽEMLIČKA Josef, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání se utkají dva týmy ze spodku tabulky a já očekávám vyrovnané utkání, které na svoji stranu překlopí Berani.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích