4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Formu Jesenice poznalo zavidovské béčko, které zahodilo až moc šancí


Branky


37. P. John , 54. K. Pros , 65. M. Kovář , 82. M. Kovář - 59. J. Jelínek
14

K druhému jarnímu výjezdu za sebou odjížděla rezerva Zavidova na hřiště posílené Jesenice. Hrálo se na dobře připraveném hřišti, navíc bylo krásné počasí, a tak se očekával zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán zavelel k vítězství

První minuty zápasu byly oťukávací, kdy se oba týmy snažily hlavně neudělat chybu. Oba celky spoléhaly na rychlonohé hráče. Domácí na fofrníka V. Fialu, hosté zase na Křivohlavého a Horváta. Do první šance se dostala Jesenice. Do míče se opřel ze střední vzdálenosti Emelianov a jeho nádherný pokus mířil od břevna zřejmě za čáru a ven z branky. Lajnový i hlavní sudí však rozpažili a hra pokračovala.

 

Následně měli tři slibné šance Zavidovští. Horvát zatáhl míč po lajně, centrem na zadní tyč našel veterána Koce, na kterého zívala prázdná branka. Bohužel pro hosty ale přestřelil. Dále hrozil Křivohlavý, který po úniku mířil mimo Flajšingrovu branku. Těsně minula jesenické zařízení i povedená střela Trana. Nedáš, dostaneš.

 

Ve 37. minutě byl po pěkné kombinaci domácích sražen ve vápně V. Fiala, rozhodčí ale nechal výhodu a P. John střelou k tyči poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté byli jako opaření a mohli za tři minuty prohrávat už o dvě branky. Znovu to byl aktivní V. Fiala, který utekl po lajně, nahrál před prázdnou branku na svého spoluhráče, ale Zuda předvedl nádherný obranný skluz na čáře a míč vykopl.

Povedené střídání Kováře

Vstup do druhé půle měli lepší domácí. V. Fiala si vyměnil pozici a šel hrát na levé křídlo, kde ho hlídal mladičký Diepold. Tomu dělal jesenický rychlík velké problémy. V 54. minutě utekl V. Fiala právě Diepoldovi, servíroval míč před branku, kde se hostující obrana trestuhodně vykašlala na Prose a ten prostřelil bezmocného Dunaje - 2:0.

 

Rezervu ale tato branka nepoložila a o pět minut později přišel kontaktní gól. Vanický vyvezl míč středem hřiště, posunul ho na Jelínka, který střelou k tyči z hranice vápna snížil - 2:1. Tlak hostům ale dlouho nevydržel. Běžela 65. minuta, střídající Kovář se pohyboval na hraně ofsajdu a mířil sám na branku. S osamoceným nájezdem si zkušeně poradil a poslal domácí opět do dvoubrankového vedení - 3:1.

 

I přes náznaky zavidovského tlaku se zápas spíše jen dohrával. Jesenice kontrolovala vedení, když nemusela, tak soupeři míč nepůjčila a těšila se z dalšího dobrého zápasu. Její vedení mohlo být i vyšší, ale neproměněné šance nemusely mrzet. V 82. minutě navíc přišla akce jako přes kopírák druhého domácího gólu. Křídelní akce a před brankou osamocený Kovář, pro kterého nebyl problém prostřelit Dunaje a připsat si svůj druhý gól - 4:1.

 

„V zápase nám nefungovalo nic. Oproti předchozím dvěma zápasům jsme nedominovali ve středu hřiště a bylo to znát. Nevím, jestli to bylo počasím nebo dost vysoko střiženým trávníkem, ale všechno mi přišlo příliš pomalé. Dopředu jsme byli neškodní a vzadu jsme udělali až příliš mnoho chyb, což nás stálo dobrý výsledek,“ hodnotí utkání zavidovský brankář Aleš Kraus, který kryl záda Adamu Dunajovi.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: Byl to těžký zápas. Nevěděli jsme, s jakou sestavou na nás Zavidov nastoupí. My jsme se sešli v dobré sestavě, šířka kádru nám hrozně pomáhá. Naše vedení mohlo být v prvním poločase ještě vyšší. Zavidov měl v zápase nějaké šance, my jsme jich ale měli více, celkově jsme byli více na míči a řekl bych, že jsme zaslouženě vyhráli.

FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus, obránce: První poločas nebyl špatný. Bohužel nás pořád trápí produktivita. Místo toho, abychom vedli, tak prohráváme. Druhý poločas už byl horší, dostali jsme druhý gól. Pak se nám podařilo snížit, ale za chvíli dostaneme třetí branku. Pak už bylo v podstatě po zápase. Nakonec můžeme být rádi, že to nebylo gólů pět. Nepodařilo se nám navázat na předchozí zápasy, kdy ten výkon nebyl špatný. Musíme se pro příště poučit.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - J. Mutínský [-] , J. Pfejfer [-] (46. P. Kotek [-] ) , V. Bouda [-] (55. J. John [-] ) , A. Emelianov [-] , P. Pošta [-] (55. R. Shuba [-] ) , K. Pros [-] , P. John [-] (55. M. Kovář [-] ) , R. Bešík [-] , D. Halámek [-] , V. Fiala [-] (78. M. Pacourek [-] )

FC 05 Zavidov B
A. Dunaj [-] - J. Křivohlavý [-] , E. Pšenička [-] , M. Horvát [-] , J. Jelínek [-] , J. Koc [-] (57. M. Těšínský [-] ) , R. Vanický [-] , Q. Tran [-] , T. Diepold [-] (76. J. Kraus [-] ) , M. Zuda [-] (85. R. Paul [-] ) , D. Matějka [-] (57. A. Sekyra [-] )

ŽK: 57. K. Pros , 67. M. Kovář - 24. R. Vanický , 53. E. Pšenička , 66. M. Těšínský .
Hráči zápasu: D. Halámek , K. Pros , V. Fiala .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - VÁŇA Josef, BROUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Domácím se podařilo v minulém kole vyválčit bod na Šamotce. Tým Jesenice na jaro posílil, a proto věřím v jeho výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích