0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná byla v Senomatech šťastnější


Branky


14

Lubná chtěla napravit nepříliš povedený výkon z minulého kola, což se nepodařilo. Senomaty cítily šanci na bodový zisk, šance si dokázaly vytvořit, ale problém byl stejně jako s Lužnou v koncovce. A pokud chcete Baník porazit, musíte si svých šancí vážit. Hosté i přes nepřesvědčivý výkon nakonec berou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Vopata přímo z rohu

Senomaty nevstoupily do zápasu vůbec špatně a některé akce volaly po gólu, ale z toho se Berani zatím radovat nemohli. Lubná od své hry čekala jistě více, její herní projev nebyl tak suverénní, jaký by vzhledem k postavení v tabulce měl být. Paradoxně to byli hosté, kteří se dostali do vedení. Po půl hodině hry zakroutil Vopat rohový kop k zadní tyči a jelikož se míče nikdo nedotkl, mohl se autor standardky radovat - 0:1.

 

O minutu později byl k vidění zajímavý moment. Toráč dohrál souboj s Trešlem, který se po lubenském hráči ohnal a mohl děkovat sudímu Bohatému, že tuto reakci ohodnotil pouze žlutou kartou. Domácí celek šel do kabiny za vyrovnáním, ale na další branku si museli příchozí diváci počkat do druhého dějství.

Senomatské naděje ukončil Trejbal

Berani si i do druhé půle přenesli svůj solidní výkon a nadále se hnali za vyrovnáním. Svěřence Jiřího Kučery ale trápí koncovka, která se projevila ke smůle domácích i v tomto duelu. Když už se Beranům přeci jen podařilo projít a zakončit přes dobře fungující lubenskou dvojici Polák - Brabec, byl se zákrokem připravený Herink. Na pozoru se musel mít i na druhé straně brankář Peterka, který také čelil několika lubenským příležitostem, ale ani on jen tak překonat nenechal, a tak bylo stále o co hrát.

 

Čas plynul a na ukazateli skóre se vůbec nic nezměnilo. Berani žádnou ze svých příležitostí nedokázali využít a v nastaveném čase přišel možná zasloužený trest. Trejbal dostal v šestnáctce průnikovou přihrávku, ale s jeho střeleckým pokusem si poradil Peterka. Senomatský brankář ale vyrazil míč pouze do míst, kam mířil i zakončující Trejbal a napodruhé se už nemýlil - 0:2.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Podali jsme celkem solidní výkon a výsledek utkání byl otevřený až do samotného závěru. Bohužel nám to střelecký nelepí, a tak si tři body odváží šťastnější hosté.

TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Chtěli jsme se prezentovat oproti minulému kolu zlepšeným herním projevem, což se nepodařilo. Možná to bylo ještě horší. Určitě jsme nebyli lepší než domácí. Nakonec vydřené vítězství. Spokojenost jen s body.



Sestavy


SK Senomaty
J. Peterka [-] - R. Štys [-] , T. Trýb [-] (69. L. Žebrakovský [-] ) , M. Štícha [-] (69. M. Sailer [-] ) , R. Hůla [-] , J. Šnídl [-] , L. Mácha [-] , R. Trešl [-] (69. M. Aoumi [-] ) , T. Pichner [-] , A. Kyncl [-] , J. Kodeš [-] (81. M. Kodeš [-] )

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - M. Polák [-] , J. Klíma [-] (76. L. Klik [-] ) , R. Henzély [-] , M. Toráč [-] (58. L. Kříž [-] ) , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , J. Mareš [-] (90. P. Košťál [-] ) , P. Kollár [-]

ŽK: 33. R. Trešl - 87. P. Kollár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - ŠAROCH Jan, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Rostislav Hertl
Tip experta: výhra hostů

I když se mi líbí, jak fotbal v Senomatech dělají, včetně postupné hráčské generační obměny, tak si asi body odveze ambiciózní Lubná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů