Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Další výhru hředelského béčka režíroval kapitán Sajner


Branky


14

V dalším domácím zápase čekal Zavidov souboj rezerv, kdy ta zavidovská přivítala rezervní tým Hředel. Domácí před zápasem museli řešit problém, na který nejsou zvyklí. Místo nedostatku hráčů se tentokrát řešilo, na koho nezbyde dres. Proti hředelskému béčku, které v minulém kole porazilo Tatran, se chtěl zřejmě každý ukázat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Účelný hředelský fotbal

Domácí béčko od začátku drželo míč na svých kopačkách, ale žádné šance si nevytvořilo. Účelný fotbal naopak Zavidovu ukázali hosté. Po ztrátě Zudy na útočné polovině následovala nahrávka do křídla na Sajnera, ten pláchl obraně a přesným zakončením na zadní tyč překonal Dunaje - 0:1. Zavidovská rezerva pokračovala ve stejné hře, kterou se prezentovala od začátku. Pěkná kombinace přinesla šanci Vanického, jeho pokus ale mířil nad. Zakončení Koce po další povedené kombinaci jen těsně minulo zařízení.

 

Zavidovská rezerva své příležitosti nevyužila, a tak se opakovala situace při úvodní brance. Roh domácích hostující defenziva odvrátila mimo vápno a následoval brejk. Rychlonohý Sajner zase utekl zavidovské obraně, našel před prázdnou brankou Zilchera a ten navýšil do prázdné branky hředelské vedení - 0:2. Neutekla ani minuta a domácí snížili. Hned po rozehrání centroval ze strany Zuda na Vanického a ten hlavou snížil - 1:2. Zavidov do půle zvýšil tlak a pokoušel se o srovnání, ale akce domácích k vyrovnání nevedly.

Zavidov dotahoval marně

Druhá půle začala tutovkou Vanického, který hlavou z malého vápna přestřelil. Následně po centru Jančaříka trefil nejmenší hráč na hřišti Zuda hlavou tyč. Účelnost fotbalu ukázali hosté domácím v 52. minutě. Koc přešel přes dva hráče, ale poté špatně přihrál. Následoval dlouhý míč za zavidovskou obranu, který chtěl uhasit včasným výběhem mimo vápno domácí brankář Dunaj. U míče byl včas, ale bohužel pro Zavidov trefil při odkopu pouze Sajnera, který šel sám na prázdnou branku a s klidem skóroval - 1:3.

 

Krátce po hodině hry se dočkali domácí další kontaktní branky. Na rohový kop Hvězdy naskočil Jančařík a zavidovská rezerva zase měla o co hrát - 2:3. O minutu později však přišel další zkrat domácí zadní řady. Dlouhý kop za obranu tentokrát neodhadl Dunaj, míč ho přeletěl a Sajner z dobrých pětatřiceti metrů trefil odkrytou klec - 2:4. Hředelský kapitán byl u každého gólu svého týmu a hattrick už mu nikdo nemohl vzít.

 

Zavidovská rezerva se pokoušela se zápasem ještě něco udělat, ale třetí kontaktní branka přišla pozdě. Tři minuty před koncem základní hrací doby centroval Horvát do šestnáctky, kde se hlavou prosadil Sekyra - 3:4. V nastavení se domácí na srovnání nezmohli a hředelská rezerva se po šokujícím vítězství nad Tatranem mohla radovat z dalších třech bodů! Zavidov doplatil na špatnou koncovku, vlastní chyby a to ho stálo zápas.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, náhradní brankář: Na zápas jsme měli sestavu, která před pěti lety vyhrála I.B. třídu. Bohužel hrajeme příliš profesorsky, bez pohybu. Držíme míč 80% času, ale nepřejdeme do rychlosti, tím pádem se hostům stačilo jen přesouvat. Hředle nám daly jasnou lekci z produktivity a ukázaly, jak se hraje účelný fotbal. Je potřeba začít makat a přistoupit k zápasu tak, že na hřišti nechám všechno, ne že si jdu zakopat někam na pouťový turnaj.




Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Dunaj [-] - M. Zuda [-] , E. Pšenička [-] (64. V. Bohuslav [-] ) , J. Hvězda [-] (68. M. Těšínský [-] ) , J. Jančařík [-] (76. R. Paul [-] ) , T. Diepold [-] , M. Dvořák [-] (16. A. Sekyra [-] ) , J. Koc [-] (58. M. Horvát [-] ) , R. Vanický [-] , Q. Tran [-] , Z. Šmíd [-]

FK Hředle B
J. Loder [-] - B. Amauwah [-] , P. Sajner [-] (69. M. Dolejš [-] ) , D. Šmíd [-] , T. Vitner [-] , D. Zilcher [-] (66. D. Brož [-] ) , M. Vodrážka [-] , V. Beránek [-] , D. Čapek [-] , M. Somol [-] , D. Kroupa [-]

Hráči zápasu: P. Sajner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, BENEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Rostislav Hertl
Tip experta: remíza

Hředle přes zimu posílily a co čtu komentáře k zápasům, tak Zavidov B nehraje špatně, jen dojíždí na neefektivitu. Proto mi to vychází na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů