2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bouchaná v Janově neměla vítěze, fotbal plakal


Branky


14

Jesenice je na jaře ve velmi dobrém rozpoložení, herně se jí daří. Naopak Janov jakoby se hledal. V rámci 20. kola oba celky změřily své síly na janovském place, které fotbalu bohužel moc nenahrává. Bylo jen otázkou, jak se k tomu oba týmy postaví a jak si s nelehkým terénem poradí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se od podlahy

Kdo čekal, že utkání bude plné osobních soubojů, míč bude létat více vzduchem než po zemi, tak ten měl bohužel pravdu. Od prvních minut bylo jasné, v jakém duchu se bude zápas odehrávat. Důkazem toho byly dvě brzké žluté karty. Po té druhé měla Jesenice výhodu volného kopu na hranici vápna, ale k úvodní brance utkání tuto standardku nevyužila.

 

Po pár nevyužitých příležitostech se přeci jen Jesenice prosadila. Běžela 39. minuta a Pacourek poslal míč ze středu hřiště za obranu. V. Fiala byl v souboji s bránícím hráčem úspěšnější a i když míč stihl tak tak na hrací ploše, tak i přesto ho dokázal poslat do ohně do nábehu na Prose, který hlavou uklízel - 0:1. Vedení ale hosté do kabiny neudrželi. Zuska se elegantně od lajny proháčkoval přes dva obránce, poslal střílený přízemní centr do šestnáctky, kde v pádu vyrovnal Konvalinka - 1:1.

Vyloučení viselo ve vzduchu

Kdo čekal zázrak v podobě lepší fotbalové podívané, ten byl na omylu. Navíc celý dojem z tohoto utkání umocnil sudí Strouhal, který několika zajímavými výroky nechával v údivu hráče obou týmů a vše vyvrcholilo v 57. minutě, když mohl a měl po incidentu mezi V. Fialou a Alijevičem ukázat oběma červenou kartu, ale místo toho volil pouze žluté řešení na jednu stranu. Ale zpátky k "fotbalu"...

 

Hosté se podruhé v zápase dostali do vedení po hodině hry. K Pacourkovi se dostal odražený míč a nejmenší fotbalista na hřišti vyslal zpoza šestnáctky zajímavou střelu, která zapadla za Tomáška, který se po padajícím listu jesenického záložníka marně natahoval - 1:2. Ani z tohoto vedení se Jesenice neradovala do konce poločasu a to mohla dokonce své vedení navýšit! Ale samostatný nájezd Pošty zlikvidoval dobrým zákrokem Tomášek.

 

Zuska měl v zápase velmi dobré věci, které podtrhl vyrovnávací a důležitou brankou v 78. minutě. Konvalinka se prohnal kolem Bešíka u lajny, naservíroval Zuskovi nahrávku jako na zlatém podnose a janovský vousáč zkušeně uklízel k tyči - 2:2. A když ani J. John nevyužil propadlého míče a v dobré pozici poslal míč mimo tři tyče, bylo jasné, že Jesenice může svých neproměněných šancí pouze litovat a že se body budou dělit.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Byla to bouchaná na obě strany, stejně tak bylo k vidění na obou stranách hodně osobních soubojů. Rozhodčí zápas z mého pohledu nezvládl, ale co se dá dělat. Remiza zasloužená. Příští zápas máme v ranních hodinách, což nám úplně nevyhovuje. Ale co se dá dělat, dáme do toho všechno.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Vzhledem k postavení v tabulce by se dalo předpokládat, že s bodem budeme spokojeni, ale pravda je jinde. Věděli jsme, že můžeme dokázat více a bod je pro nás nakonec ztráta. Vzhledem k terénu se nedá říci, kdo byl lepší, to opravdu s fotbalem nemělo moc společného. Nicméně, měli jsme podstatně více šancí a měli jsme včas rozhodnout. Bohužel jsme neuhlídali ve druhém poločase jednu situaci a nejlepší hráč domácích zavěsil na 2:2. Potom už se nám nepodařilo vstřelit vítězný gól, i když šance byly. Záhadou pro nás stále zůstává situace z druhého poločasu, kdy domácí hráč v přerušené hře trefil pěstí našeho hráče. Rozhodčí Strouhal ukázal svůj osobitý cit pro fotbal a překvapil všechny udělením žluté karty našemu hráči. To mi jen ukazuje, že jsem toho opravdu viděl ještě málo a pořád se mám co učit od tohoto zkušeného rozhodčího.



Sestavy


Sokol Janov
M. Tomášek [-] - V. Zuska [-] , R. Konvalinka [-] , F. Houda [-] (57. J. Koukal [-] ) , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] , J. Linc [-] , M. Amler [-] , A. Alijevič [-] , J. Kloub [-] , J. Kail [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - P. Kotek [-] (82. J. Pfejfer [-] ) , V. Fiala [-] , K. Pros [-] , P. Pošta [-] (72. J. Kočička [-] ) , M. Pacourek [-] (72. J. John [-] ) , P. John [-] , R. Bešík [-] , D. Halámek [-] , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-]

ŽK: 14. R. Konvalinka , 16. J. Kail - 57. V. Fiala .
Hráči zápasu: V. Zuska , J. Kail - D. Halámek , R. Bešík , K. Pros .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BENDA Milan (N), JENÍČEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Rostislav Hertl
Tip experta: remíza

Na specifickém hřišti Janova je to vždy loterie.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích