J. Jůna 77.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Procházka prodloužil hattrickem mizernou sérii Městečka


Branky


14

Městečko chtělo dát zapomenout na nepovedený start do jarní fáze a domácí zápas s Pavlíkovem k tomu byl jako dělaný. Hosté ale přijeli do Ohnivec arény pro dobrý výsledek a kvalitnímu soupeři nedali nic zadarmo. V utkání šli navíc do vedení, na které nemohl zkušenější a starší celek najít odpověď. Šimon Procházka byl v zápase při obrovské chuti, blýskl se hattrickem a pod překvapivé pavlíkovské vítězství se podepsal tučným písmem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko odmítlo vedení

Začátek zápasu přinesl rychlou a obrovskou šanci domácích! Hadrava vyvezl středem hřiště míč, do levé strany našel přesnou nahrávkou Čermáka, který mířil v situaci volající po gólu těsně vedle zadní tyče! V další dobré šanci se objevil Otcovský, ale svůj lob poslal jen do rukavic brankáře Peška. Zahrozil také Pavlíkov. O. Polcar si naváděl míč středem hřiště k vápnu. Kulatý nesmysl vyplaval i za lehké tyče bránícího hráče před Kalašem v náběhu a Abrahám musel pohotově reagovat!

 

Na první branku se čekalo do posledních minut prvního poločasu. Městečko mohlo litovat svých neproměněných šancí a do kabiny bylo potrestáno. Svůj gólový účet otevřel Procházka, který těžil z obětavé práce Kononetse a kousek za vápnem mířil křížnou střelou přesně k tyči - 0:1. Těsné vedení si hosté udrželi až do konce poločasu a bylo jen otázkou, jak na to zkušení Ohnivci zareagují ve zbytku utkání.

Hattrick muže zápasu

Pavlíkov pokračoval ve své hře, která domácímu týmu moc nevoněla. Hosté kombinovali, snažili se držet míč a Ohnivci se nemohli dostat ke své hře. V 58. minutě přišla pro domácí celek další rána a opět z kopačky Procházky. Všemu ale předcházel obranný zákrok Bureše, který vyvezl míč a za obranu vybídl k náběhu O. Polcara. Ten vědom si ofsajdového postavení přestal hrát a zapojil se z druhé vlny Procházka, který samostatný nájezd na Abraháma zkušeně zakončil - 0:2.

 

A s Městečkem to nevypadalo vůbec dobře. Ohnivci chtěli vyrovnat, ale zůstalo pouze u snahy. Hosté drželi luxusní a možná nečekané vedení, které dokonce navýšili! Pár minut po druhé brance měl Pavlíkov možnost pokutového kopu, který na sebe vzal Procházka a zkušeně proměnil - 0:3. Hattrick byl na světě a vítězství Pavlíkova zdálo se být hotovou věcí!

 

A ve vzduchu visel čtvrtý gól borců v bíločervených dresech, ale po obrovském závaru zachránilo domácí od debaklu břevno. Městečko se dočkalo alespoň jedné branky, která ale znamenala bohužel pro domácí pouhou korekci skóre. Kolísek vyvezl míč středem hřiště, posunul ho na Jůnu a ten prověřil střelou k tyči brankáře Erbena, který čisté konto nedokázal udržet a míč skončil za jeho zády - 1:3. Více utkání nenabídlo, a tak se v Ohnivec aréně možná překvapivě radoval Pavlíkov.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Michal Čermák, záložník: Hodnocení zápasu není nijak složité. Musíme pogratulovat soupeři ke třem bodům i k výkonu. Jako jeden z mála týmů hráli kombinačně, k tomu mají mladé a pohyblivé kluky a svým pohybem nám neumožnili hrát náš fotbal. My jsme naše šance bohužel neproměnili. Kdybychom šli do vedení po jedné ze dvou velkých šancí v prvním poločase, mohlo se vše vyvíjet jinak. To beru tak trochu na sebe. Hlavy ale nevěšíme. Věříme, že se nám konečně trochu ustálí sestava a že zase ukážeme naší vnitřní sílu.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Celý zápas se nesl v bojovném duchu z obou stran, díky nerovnému hřišti se chvilkami moc nehrál fotbal. V prvním poločase jsme my i domácí měli pár vyložených šancí, naštěstí pro nás jsme se z gólu radovali pouze my. Druhý poločas jsme hráli daleko více s míčem na zemi a podařilo se přidat další dva góly. Poté se zápas i přes malé zdramatizování jen dohrával.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Vician [-] , J. Kučera [-] , O. Kolísek [-] , V. Prokop [-] (76. A. Zinko [-] ) , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-] , T. Heger [-]

SK Pavlíkov
J. Erben [-] - V. Kononets [-] , Š. Procházka [-] (72. M. Škrlant [-] ) , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , L. Polcar [-] (46. O. Kraus [-] ) , L. Hupka [-] (72. O. Vávra [-] ) , A. Bureš [-] , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 21. M. Čermák , 26. T. Heger .
Hráči zápasu: A. Bureš , P. Chytrý , Š. Procházka .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - GEBHART Aleš (N), GEBHART Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Rostislav Hertl
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že zkušený mančaft Městečka další jarní ztrátu už nepřipustí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza