FOTO: Lužná po statečném výkonu v deseti urvala bezbrankovou remizu na Tatraně


Branky


14

Vzhledem k jarní formě Lužné nebylo možné před zápasem na Šamotce určit favorita. Obrovskou komplikací pro Spartu bylo brzké vyloučení Havlíčka, kvůli kterému museli hrát hosté takřka celý zápas v početní nevýhodě. Luženská parta se ale semkla, odmítla inkasovat a po zásluze bere cenný bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podívejte se na utkání objektivem Julči Ketmanové.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Jan Beneš, obránce: V utkání proti Lužné jsme byli sice lepším týmem, ale proti oslabenému soupeři jsme si nedokázali vytvořit moc šancí ke vstřelení branky. Mrzí mě, že na mnoha hráčích není vidět touha zvítězit a udělat pro tým něco navíc. Další ztráta nahrála Lubné, která má již pohodlný náskok a my se budeme muset začít dívat pod sebe.

TJ Sparta Lužná
Adam Špička, předseda: Chtěl bych kluky pochválit a smeknout před nimi. Od desáté minuty jsme hráli v deseti, a přesto jsme mohli nakonec brát tři body. Bylo to z naší strany hlavně o defenzivě, ale je vidět, že jsme na tom fyzicky skvěle. Škoda brzkého vyloučení. Troufnu si říct, že hrát jedenáct na jedenáct, měl by to s námi Tatran hodně těžké. Takový bod ale rozhodně bereme. Ukázali jsme na hřišti a i po zápase v hospůdce na Tatranu, že jsme super parta.



Počet diváků: 155. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - LIPRT Tomáš, BROUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Rostislav Hertl
Tip experta: výhra domácích

Lužná má výborný start do jarní sezóny a už je vidět kvalitní zimní příprava Pepči Andrlíka, ale jestli se Tatran sejde, tak zůstanou body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza