2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty chtěly vyhrát více než Kněževes


Branky


64. O. Hula , 85. M. Šimon
14

Vyrovnaný zápas se dal čekat od vzájemného měření sil Pustovět s Kněževsí. Na kvalitním hřišti Sokola se ale na gól dlouho čekalo. Po bezbrankovém poločase to byli domácí, kteří se ujali vedení a svou vůli a chuť zvítězit pečetili druhým gólem. Hosté ani na jednu branku svého soka nedokázali najít odpověď, a tak odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lenner držel kněževeské naděje

První poločas nabídl převahu domácího celku, který se na krásně střiženém pažitu hnal za vedoucí brankou. Proti ale byla kněževeská obrana v čele s velmi dobře chytajícím brankářem Lennerem, který se musel mít po celý poločas na pozoru. Právě Lenner byl tím, u koho končila většina pustovětského snažení. Nebýt jeho skvělého zákroku při samostatném nájezdu a několika dalších jistých zákroků, nebylo by to s Kněževsí vůbec dobré.

 

Před koncem poločasu se dostal odražený míč po standardní situaci za šestnáctku do míst, kde byl připravený R. Čihař a jeho schované zakončení z voleje zastavila tyč! Poločas v režii Pustovět mohl mít pro domácí celek hořký konec, nakonec se šlo do kabin bez branky na obou stranách.

 

 

Druhý poločas přinesl hned obrovskou gólovku! Dlouhý míč za obranu skončil u Fišky, který z pravé strany naservíroval na zlatém podnose gólovou přihrávku čerstvému Šímovi, ale ten poslal míč o milimetry vedle pustovětské svatyně! Další ohrožení branky přišlo na druhé straně. Kratochvíl poslal do šestnáctky další ze svých centrů, který musel Lenner podobně jako v prvním poločase konečky prstů vytahovat mimo tři tyče.

 

Po hodině hry kněževeská defenziva poprvé kapitulovala. Tlak Pustovět sílil a na centr z levé strany si naběhl O. Hula, který přesnou hlavičkou k tyči otevřel skóre - 1:0. I tak ale měli hosté pár náznaků na vyrovnání, ale defenziva domácích vše ustála a Pustověty znovu útočily. Z několika příležitosti využil Sokol až rohový kop Elznice z 85. minuty, na který si naskočil Šimon a nekompromisní hlavičkou definitivně rozhodl o vítězi tohoto utkání - 2:0.

 

Galerie od věrného fotografa Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Vstup do utkání se nám vydařil, drželi jsme míč na kopačkách a s postupem času jsme si dokázali vytvořit několik vyložených příležitostí. Ovšem branka žádná, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Úvod druhého poločasu už byl vyrovnanější a šance byly k vidění na obou stranách, ale branka pořád žádná. Po hodině hry jsme se už prosadili a dostali se zaslouženě do vedení. V následujících minutách jsme opět byli více na míči a přidat uklidňující branku se nám podařilo až v závěru utkání po rohovém kopu. Po této brance byla na každé straně ještě k vidění gólová šance, ale s těmi si brankáři dokázali poradit. Po závěrečném hvizdu si tak zaslouženě připisujeme tři body do tabulky.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Zápas moc krásy nepobral, pro diváka to bylo nekoukatelné. U nás se až na pár výjimek nikdo nepotkal s formou. Na straně soupeře byla vidět daleko větší touha po vítězství, a tak zápas dopadl tak, jak dopadl.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - F. Kratochvíl [-] (83. M. Hanuš [-] ) , T. Černý [-] , P. Hovorka [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , M. Šimon [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - D. Slíž [-] (41. T. Šíma [-] ) , D. Mašík [-] (58. J. Žemlička [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] (65. R. Hertl [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Šefara [-] , P. Čihař [-] (83. V. Kyncl [-] )

ŽK: 78. O. Hula .
Hráči zápasu: F. Kratochvíl , J. Hula - L. Lenner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KNAP Dominik, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Rostislav Hertl
Tip experta: výhra hostů

Byl bych špatný trenér, kdybych nevěřil svému týmu. Tady opět asi bude záležet hlavně na tom, jak se tyto týmy sejdou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů