3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Elsnic zavelel k vítěznému obratu s Roztoky


Branky


13

Po klidné domácí výhře nad oslabeným Janovem čekal na Roztoky daleko těžší zápas. Soupeřem celku od Berounky byly Mšecké Žehrovice, které chtěly napravit nepovedený zápas v Pavlíkově. Zajímavý první poločas toho nabídl hodně a především dvougólové vedení hostí. Domácí se ale v kabině zdravě "profackovali" a utkání také díky svému kapitánovi dotáhli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól svátečního střelce

Skóre zápasu se poprvé měnilo hned ve 2. minutě! Autové vhazování se z obranné poloviny dostalo na kopačku Krejči, který prodloužil míč na Farkase. Sváteční roztocký střelec si tak tak pohlídal ofsajdovou pozici a při samostatném nájezdu nedal suverénním zakončením Kolkovi šanci - 0:1. O dvacet minut později byla k vidění další minimálně velmi hraniční ofsajdová situace, kterou Roztoky zužitkovaly a do otevřené obrany podnikly smrtící útok. Krejča dostal nahrávku z pravé strany, měl obrovské množství času si míč připravit a poslat ho nechytatelné k tyči - 0:2.

 

Roztoky byly na hřišti více při chuti, což se odrazilo na výsledku a přišly i další šance hostí, ty už ale gólem neskončily. Vedení TJR ale bylo ohroženo! Domácí nejprve zahrozili střelou do břevna, která jakoby varovala před tím, co ještě přijde. Přišla možnost kontaktní branky z pokutového kopu, ale ten Mšecké Žehrovice neproměnily! Kočí pálil nad branku, a tak šli domácí do druhého poločasu s dvougólovým mankem...

Bouřka v kabině pomohla

V kabině domácích by o poločas asi nikdo nechtěl být. Pořádná bouřka ale dala Mšeckým Žehrovicím zdravou facku a do druhé půle vyběhl úplně jiný tým. A hned po třech minutách byli domácí odměněni! Elsnic si z pozice stopera udělal výlet a dostal do levé strany přesný pas do běhu od Kushnira. Kapitán domácích stihl před brankovou čarou svou levačkou odcentrovat, na nadýchaný centr Hůla nedosáhl a v náběhu se přiřítil Kočí, který hlavou uklízel do prázdné - 1:2.

 

Vyrovnání bylo na dosah, ale domácí své další šance nedokázali zužitkovat. Buď stál v cestě brankář Hůla nebo hráče ve zlatých dresech zbrzdila koncovka. Roztoky se cítily pod tlakem, s přibývajícím časem docházely síly a na hřišti to bylo čím dál tím více znát. Na začátku poslední desetiminutovky přeci jen roztocká defenziva padla. Centr Zázvorky za obranu mířil mezi Elsnice, který se v závěru vysunul na hrot, a mezi roztockého brankáře, který si však výběh rozmyslel a jeho vysoké postavení potrestal zkušený kapitán přesným lobem - 2:2.

 

Unavené Roztoky vyhlížely konec, ale ten nepřicházel a ještě pár minut chybělo. Co ale přišlo, tak byl další gól v roztocké síti! Elsnicovi byla jedna asistence a jedna branka málo, a tak udeřil znovu! Dlouhý míč do unavené obrany si přivlastnil Jindra, poslal před branku do ohně střílený centr, který zkušeně na zadní tyči uklidil právě Elsnic a Mšecké Žehrovice se mohly radovat ze skvělé otočky - 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: Do zápasu jsme vstoupili opačně než jsme si řekli a z nakopnutého míče dostaneme hned gól. To samé se opakuje i u druhého gólu, který byl z jasného ofsajdu, ale i tak to odpovídalo průběhu hry, Roztoky byly lepší. Na druhé straně jsme neproměnili pokutový kop, který se zdál jako přísný. Zbytek poločasu byl zmar a nepůsobili jsme jako tým, každý hledal chyby jinde! V poločase proběhla bouře a do druhého poločasu to byly ty Žehrovice, co chceme vidět. Hosté úplně odpadli a nás brzdil brankář Hůla nebo naše impotentní zakončování. Zlom přišel vysunutím Elsnice a ten jako správný kapitán strhl celý mančaft, a proto na konci utkání svítil na tabuli konečný výsledek 3:2. Hodně cenné tři body s kvalitním soupeřem.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme byli aktivní od začátku a dvakrát se nám podařilo skórovat. Mohli jsme přidat ještě nejméně dva další góly, ale chybělo nám štěstí. Soupeř se oklepal a po nastřeleném břevně neproměnil pokutový kop. Druhá půle nás nezastihla v ideálním stavu a brzo jsme inkasovali. Soupeř nás začal přehrávat a ke konci nám docházely síly. Myslím, že by zápasu slušela remiza. U nás se projevil souběh zápasu s dorostem, když jsme postrádali všechny naše mladé pušky. Soupeři k vítězství gratuluji.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Jindra [-] , V. Lukáč [-] (90. K. Uher [-] ) , M. Wiedermann [-] , J. Kočí [-] , O. Zázvorka [-] , J. Elsnic [-] , M. Pejša [-] , S. Neroda [-] (80. J. Falař [-] ) , O. Kushnir [-] , J. Kolek [-] (60. M. Pokorný [-] )

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Krejča [-] , M. Ciprian [-] (75. . Ben [-] ) , M. Farkas [-] , J. Nejedlý [-] , P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] , P. Barčot [-] , Š. Masarovič [-] , M. Liprt [-] , M. Fikejz [-]

ŽK: 61. J. Kočí , 74. O. Zázvorka , 76. J. Elsnic , 88. M. Wiedermann - 52. M. Ciprian , 65. M. Hůla , 66. P. Hruška , 85. M. Farkas .
Hráči zápasu: J. Elsnic - M. Krejča .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KNAP Dominik, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Rostislav Hertl
Tip experta: výhra domácích

Roztoky velmi dobře poskládaly mančaft, ale přesto si myslím, že větší kvalita je u Žehrovic a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích