3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov narazil na rozjeté Mšecké Žehrovice


Branky


13

Mšecké Žehrovice se nenápadně drásají tabulkou vzhůru. Další body mohly přidat proti Janovu, který oproti minulé sezoně ztrácí své kouzlo. To se potvrdilo i na hřišti Žehrovic, které jsou ve formě a proti Sokolu, který tíží zranění několika hráčů, své úspěšné tažení s klidem prodloužily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól, břevno i tyč

Domácí vstoupili do utkání tím nejlépe možným způsobem. V 5. minutě napřáhl Zázvorka ze střední vzdálenosti a jeho táhlá střela ke vzdálenější tyči skončila v síti - 1:0. Rychlá úvodní branka přinesla klid na žehrovické kopačky a na herním projevu domácích to bylo znát. Mšecké Žehrovice měly více ze hry, Janov pouštěly do náznaků šancí pouze sporadicky a držely těsné vedení.

 

To mohl domácí celek během první půle navýšit. Jindra svůj samostatný únik poslal do břevna a do brankové konstrukce mířil i Škutchan, který hlavou orazítkoval tyč. I Janov se ale dostat do jedné větší šance, ale Zuskovu střelu k tyči zlikvidoval výborným zákrokem brankář Kolek.

 

Janovu došel dech

Těsné vedení nezaručovalo žádnou jistotu, a tak byl zápas do druhého poločasu stále otevřený. Janov šel do druhé půle s jasným cílem, kterým byla vyrovnávací branka. Naopak domácí chtěli pochopitelně přidat uklidňující gól a zbytek utkání si ulehčit. Na další branku se ale dlouho čekalo. Blízko k ní byl čerstvý Neroda, ale prázdná branka byla domácímu hráči malá. Janovské naděje na bodový zisk držel brankář Tomášek, když skvělým zákrokem zlikvidoval tutovku Elsnice.

 

Čas plynul a na janovských hráčích bylo vidět, že nejsou v optimálním rozpoložení, navíc síly postupně docházely. A to byla v poslední dvacetiminutovce voda na žehrovický mlýn. V 75. minutě znovu pálil přesně Zázvorka a zdálo se, že je hotovo - 2:0. A také že bylo, protože krátce po druhé brance výborně hrajícího středního záložníka domácích udeřil do zdecimované janovské delegace Kočí a Mšecké Žehrovice mohly slavit - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: Utkání o šest bodů by se dalo říci. Od začátku jsme byli lepší a bylo to tak i po většinu zápasu. Nás trochu opět trápila finální fáze a zakončení již tradičně, ale jinak jsme spokojeni. Vyzdvihnout bych hlavně chtěl oba týmy a rozhodčí, vše proběhlo v tomto nepříznivém počasí v úplném poklidu a za to velké díky.

Sokol Janov
Jakub Kail, obránce: Bohužel nás trápí sešlost na zápasy z různých důvodů, dnes většina hrála přes bolest, ale i přesto si myslím, že jsme se předvedli dobře. Ke konci už došly síly, takže dva góly byly zbytečné. Ale je tam bojovnost a chce to přečkat teď tu špatnou chvíli. Věřím, že se to brzy dá do pořádku a budeme zase tam, kde máme herně být.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - V. Lukáč [-] (46. M. Wittmayer [-] ) , R. Škutchan [-] (84. K. Uher [-] ) , M. Bondarev [-] , P. Jindra [-] (81. J. Falař [-] ) , M. Wiedermann [-] , J. Kočí [-] , O. Zázvorka [-] , J. Elsnic [-] , M. Pejša [-] (6. M. Pokorný [-] ) , O. Kushnir [-] (46. S. Neroda [-] )

Sokol Janov
M. Tomášek [-] - V. Zuska [-] , R. Konvalinka [-] (81. P. Dohnal [-] ) , J. Linc [-] (46. J. Koukal [-] ) , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] , J. Koukal [-] (75. V. Zuska [-] ) , M. Amler [-] , J. Melč [-] , J. Kloub [-] , J. Kail [-]

ŽK: 35. P. Jindra , 39. M. Bondarev .
Hráči zápasu: J. Elsnic , O. Zázvorka , R. Škutchan - M. Amler .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Janov má sice kvalitní tým, ale potýká se momentálně s marodkou a úzkým kádrem, navíc Žehrovice doma hrát umí, proto body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích