2:4
(1:1)
39. V. Fiala
67. B. Amauwah (vl.)
81. P. John
85. K. Pros
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Schwendta na body nestačily, Jesenice slavila


Branky


16. Z. Schwendt , 58. Z. Schwendt - 39. V. Fiala , 67. B. Amauwah (vl.) , 81. P. John , 85. K. Pros
13

Nedělní odpoledne nabídlo kromě šlágru kola také vzájemný souboj hředelského béčka, které na svém hřišti přivítalo Jesenici. Domácí vstoupili do utkání velmi dobře a po brance Schwendta šli do vedení. Hosté ale do poločasu srovnali a do druhé půle byl zápas otevřený. Hředelský snajpr přidal druhý gól, ale ani ten body nepřinesl. Po vlastní brance a dvou gólech Jesenice na domácí půdě žádný bod nezůstal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité vyrovnání

Velmi důležitý záchranářský souboj hostila mutějovická aréna. Jesenice měla proti domácí rezervě v tabulce před vzájemným duelem tři body k dobru, a tak se dalo čekat vyrovnané utkání. A to se také potvrdilo. První branka padla po čtvrt hodině hry a radovali se z ní domácí. Přímý kop Vodrážky byl zablokovaný, stejně jako následné zakončení zpoza vápna. Míč se ke štěstí domácího celku odrazil ke Schwendtovi, který podél Flajšingra otevřel skóre - 1:0.

 

Jesenice byla blízko vyrovnání, ale ve dvou velkých šancí neuspěl Pros a v té největší minul míč v těsné blízkosti brankové čáry velmi dobře hrající Bešík. I hředelská rezerva měla své šance, ale problém byl v koncovce. Hosté se ve 39. minutě dočkali vyrovnání. Flajšingrův nákop propadl až k V. Fialovi, který nedal střelou k tyči Bečirovičovi šanci - 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Vlastní a pak smolný gól

Do druhého poločasu byl zápas pro oba týmy otevřený. Jako první udeřili znovu domácí. Konkrétně to byl znovu Schwendt, který dostal míč za obranu, od poloviny hřiště si zkušeně podržel bránícího hráče na zádech a své tažení nekompromisně zakončil přesnou ranou k tyči - 2:1. Hředelské béčko se z vedení radovalo necelých deset minut. Prodloužený rohový kop trefil Bethela, ten nedokázal během zlomku vteřiny zareagovat a míč se od něj odrazil za bezmocného Bečiroviče - 2:2.

 

Oba celky chtěly urvat utkání na svou stranu, ale vytvořené příležitosti za nerozhodného stavu nedokázaly využít. Zápas se přenesl do poslední desetiminutovky, kterou odstartoval šťastný jesenický gól. J. John byl na hřišti pár minut a rozehrával standardní situaci nedaleko poloviny hřiště. Nic nevymýšlel a poslal do šestnáctky centr, který si našel Bečirovič a míč vyboxoval. Pro domácí bohužel jen do míst, kde byl s pohotovou dorážkou připraven jesenický kapitán P. John a krásným obloučkem přehodil celý chumel hráčů včetně gólmana - 2:3.

 

Hředelská rezerva neměla na co čekat a vrhla veškeré své síly do ofenzivy. Přeci jen se hrál zápas o tzv. šest bodů a i remiza by byla za této konstalace přijatelnou. J. John znovu poslal dlouhý nákop těsně před šestnáctku, kde byl míč prodloužený do vápna na Prose a ten hlavou ukradl domácímu celku veškeré naděje na dobrý výsledek - 2:4. Jesenice tak záchranářský zápas v Mutějovicích zvládla a odvezla si velmi cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Zdeněk Schwendt, útočník: Do zápasu jsme dobře vstoupili a po čtvrt hodině jsme vedli. Měli jsme i další šance, které jsme neproměnili a soupeř srovnal. Druhý poločas jsme si vzali vedení zpátky, ale po vlastní brance bylo znovu srovnáno. Poté dala Jesenici šťastný gól, my jsme otevřeli hru a toho soupeř využil k další brance. Byl to vyrovnaný zápas, ale pokud se nenaučíme proměňovat šance, tak jen těžko můžeme být úspěšní.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Abychom se přiblížili záchraně, museli jsme vyhrát. Hředle nás zaskočily rychlými přechody do útoku, se kterými jsme měli ze začátku problém, ale vyjma jedné situace, po které jsme bohužel inkasovali, jsme si s tím už poradili. V průběhu zápasu jsme byli lepší, měli jsme více šancí a především v prvním poločase jsme mohli přidat i další góly. V zápase jsme dvakrát prohrávali, ale dokázali jsme to otočit a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FK Hředle B
J. Bečirovič [-] - Z. Schwendt [-] , P. Sajner [-] (57. M. Dolejš [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Zilcher [-] (69. M. Malecký [-] ) , O. Sedláček [-] , M. Vodrážka [-] (63. Z. Žihla [-] ) , V. Beránek [-] (81. D. Kroupa [-] ) , B. Amauwah [-] , D. Čapek [-] , J. Loder [-] (46. D. Brož [-] )

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - P. Kotek [-] (61. R. Shuba [-] ) , V. Fiala [-] (78. J. John [-] ) , A. Emelianov [-] , P. Pošta [-] (61. M. Kovář [-] ) , K. Pros [-] , P. John [-] , R. Bešík [-] , D. Halámek [-] , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-] (61. J. Pfejfer [-] )

ŽK: 57. O. Sedláček , 60. M. Vodrážka - 40. P. John , 57. A. Emelianov , 60. K. Pros , 83. J. John .
Hráči zápasu: Z. Schwendt - R. Bešík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - DOHNAL Petr, PAVLÍK Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Hředle nám minulý týden daly lekci z produktivity. Oba týmy spoléhají na rychlonohé hráče, navíc se bude hrát na těžkém terénu v Mutějovicích. Jesenice ale nakonec zápas zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů