2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola v Lubné ani zdaleka nenaplnil očekávání


Branky


13

Dlouho očekávaný a vyhlížený duel je za námi. A rozhodně to nebyla taková fotbalová podívaná, jakou by každý fanoušek od souboje prvního s druhým celkem tabulky čekal. První poločas nenabídl ani gól, celý zápas pak nabídl jen pár šancí, ze kterých padly až dva góly v závěru. Snad to oba aktéři vynahradí v dalším vzájemném střetnutí v rámci okresního poháru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas bez gólu

Velké množství šancí na obou stranách, pohledné fotbalové momenty a góly. Přesně to si přeje každý fanoušek od šlágru kola. Souboj prvního s druhým by měl být pomyslnou reklamou na fotbal. Ve vzájemném duelu první Lubné s druhým Tatranem neplatilo ani jedno... Kdo se na zápas do Lubné vypravil, tak si na pohledné kopané příliš nepochutnal a ještě u toho pěkně vymrzl.

 

V prvním poločase se do šancí dostávala pouze Lubná a Tatran měl v defenzivní činnosti co dělat. Zakončení domácích hráčů ale ani v jednom případě netrefilo zařízení. Střela zpoza vápna v 10. minutě minula o kousek tatranskou branku, následující lob přes vyběhnuvšího hostujícího brankáře branku také neohrozil, i když pokus to byl odvážný a zajímavý. Přes A. Beneše to zkoušeli domácí znovu, ale ani další lob v síti neskončil a když to nevyšlo ani v závěru prvního dějství z rohu, tak se šlo do kabin bez branek.

Tatran padl v poslední desetiminutovce

Ve druhém poločase zahrozil Tatran, ale dvě nadějné šance hostí byly vždy na poslední chvíli zblokovány dobře fungující obranou. Ta fungovala velmi dobře i na druhé straně a na další velkou šanci se hodně dlouho čekalo. Čas plynul a na ukazateli skóre přibývaly pouze minuty, nikoliv góly. Začátek poslední patnáctiminutovky odstartovala povedená lubenská akce, po které musel proti nebezpečné střele vytasit výborný zákrok A. Beneš.

 

Kompaktně fungující obrana Tatranu poprvé padla v 80. minutě, kdy si zmrzlí domácí fanoušci mohli zakřičet gól a alespoň trochu se radostí zahřát. Brabec zatáhl míč po pravé straně, posunul ho na Varyše a ten si z úhlu navedl míč ke střele na zadní tyč, kterou překonal A. Beneše - 1:0. O tři minuty později Lubná z další akce vedení navýšila. Hranai dostal míč do náběhu za vysunutou obranu Tatranu a přesnou střelou kolem A. Beneše rozhodl o lubenském vítězství - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Díky absencím jsme museli řešit do poslední chvíle sestavu a složení, ale to soupeř asi také. Úroveň utkání neodpovídala postavení týmů v tabulce. Pro diváky asi utrpení. Byli jsme šťastnější a bereme tři body. Pochvala jen pro defenzivu.

TJ Tatran Rakovník
Jan Beneš, kapitán: Celé utkání jsme více drželi míč na svých kopačkách, ale to bylo tak všechno. Nedostali jsme se do žádné vyložené šance. Lubná měla tři a dvě z toho dokázala proměnit. Jsem rád, jak jsme utkání v takové sestavě zvládli a že jsme neudělali ostudu. Konečně bylo vidět na všech hráčích, že se chtějí poprat o dobrý výsledek.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - P. Kollár [-] , R. Henzély [-] , A. Trejbal [-] , M. Polák [-] , M. Toráč [-] (62. J. Klíma [-] ) , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , M. Hranai [-] , L. Kříž [-] (78. P. Košťál [-] ) , J. Mareš [-]

TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - D. Roušavý [-] , K. Bucek [-] , M. Klymov [-] , J. Husák [-] , Z. Špimr [-] , J. Beneš [-] , O. Jelínek [-] , F. Laki [-] , J. Kučera [-] , L. Vondruška [-]

ŽK: 64. J. Kučera , 85. O. Jelínek .
Hráči zápasu: J. Mareš , M. Polák - J. Beneš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - HAMOUZ Jakub, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Tatran měl hodně vlažný vstup do jarní části. S námi vyhrál hlavně díky Dolákovi, který laboruje se zraněním, pak dvakrát remizovali a jednou prohráli. Lubná naopak předvádí stabilní výkony, navíc hraje doma. Domácí zvítězí a vytvoří si pohodlný náskok na čele, který již jen tak někdo neohrozí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích